LG V30'un tanıtım tarihi 31 Ağustos olarak kesinleşti

LG V30
LG V30

LG'nin yüksek performansıyla ön plana çıkması beklenen V30 modelinin IFA 2017 kapsamında Ağustos sonunda tanıtılacağı ortaya çıktı. Hatta basın davetiyeleri de şimdiden gönderilmeye başlandı.

LG'nin V serisine dahil edeceği yeniakıllıtelefonla alakalı detaylı bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk etapta gizli ikinci ekranla geleceği söylenen telefonun daha sonrasında tek ekrana sahip olacağı ortaya çıkmış; akabinde de bu ekranın OLED teknolojisine sahip olacağı ifade edilmişti.

Şimdiye kadar ortaya çıkan bilgilere doğrultusunda LG V30'un tam anlamıyla performans canavarı olacağı söylenebilir. Zira sekiz çekirdekli Snapdragon işlemcisi, yüksek depolama kapasitesi ve kablosuz bağlantı teknolojileriyle birlikte serinin en yeni modelinin performans testlerinde başı çekmesi bekleniyor.

LG'nin V serisine ekleyeceği yeni akıllı telefonun yüksek performansıyla dikkat çekmesi bekleniyor.
LG'nin V serisine ekleyeceği yeni akıllı telefonun yüksek performansıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Son olarak yeni akıllı telefonun tanıtım tarihi de ortaya çıktı. Tahminlere göre LG'nin yeni amiral gemisi modeli IFA 2017 kapsamında 31 Ağustos'ta sahneye çıkarılacak. Hatta organizasyonla alakalı davetiyeler de şimdiden basın mensuplarına gönderilmeye başlandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >