LG'den yüksek kapasite isteyenlere ek çözüm: 256 GB'lık V30 geliyor!

LG V30
LG V30

LG, yüksek kapasiteye sahip tepe seviyesi akıllı telefon isteyenler için ek çözüm üretti. Bu sene Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenecek olan V30, 256 GB'lık özel versiyonuyla ziyaretçilere tanıtılacak.

Geçen sene V30 modelini duyuran LG, bu yıl aynı telefonun yüksek kapasiteli versiyonunu sahneye çıkarıyor. Şubat'ın son haftasında Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılacak olan ürün, 256 GB depolama alanıyla ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor. Bu sayede özellikle yüksek kapasite sunan Android akıllı telefonlardan yana tercih yapanlar için ekstra bir seçenek daha oluşuyor.

Böylece standart olarak 64 GB kapasitedeki modeller yerine kullanıcılar 256 GB'lık versiyonu da satın alabilecek.
Böylece standart olarak 64 GB kapasitedeki modeller yerine kullanıcılar 256 GB'lık versiyonu da satın alabilecek.

256 GB kapasiteli LG V30 geliyor!

LG V30'da normal şartlarda 4 GB RAM ve 64 GB depolama birimi bulunuyor. Ancak, az önce de belirttiğimiz gibi yeni modelle birlikte kapasite 256 GB'a çıkmış oluyor. Özellikle arkadaki çift 16 MP kamerayla 4K video kaydı yapanlar için bu yüksek kapasite büyük önem taşıyor. Tüm bunlara ek olarak microSD kartlar sayesinde de kapasiteyi 256 GB daha artırmak mümkün hale geliyor.

Bunun haricinde diğer teknik ayrıntılarda herhangi bir değişiklik öngörülmüyor. Yani kapasite haricinde değişiklik yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >