Los Angeles polisinden açıklama: Will Smith'ten tokat yiyen sunucu şikayetçi olmadı

Will Smith
Will Smith

Oscar Ödül Töreni'ne damga vuran olayda, Will Smith sunucu Chris Rock'a tokat atarak "Karımın adını ağzına alma" dedi. Olay sonrası Los Angeles Polis Departmanı’ndan yapılan açıklamaya göre, Chris Rock’ın Will Smith hakkında şikayette bulunmayı reddettiği belirtildi.

Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith’in eşi hakkında yapılan şakaya tepki olarak sunucu Chris Rock’a tokat attığı olayın ardından Los Angeles Polis Departmanı’ndan açıklama geldi.

Variety’nin aktardığı habere göre, Los Angeles Polis Departmanı, Akademi Ödülleri töreninde iki kişi arasında çıkan olaydan haberdar olduklarını belirtti.

Polis Departmanı, Chris Rock’ın Will Smith hakkında şikayette bulunmayı reddettiğini söyledi.

Los Angeles Polisi, “Eğer olaydaki kişi daha sonra şikayette bulunmaya karar verirse Polis Departmanı soruşturmayı tamamlayacaktır” dedi.

"Will Smith beni fena tokatladı"

Will Smith, En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldüğü Oscar Ödül töreninde eşinin rahatsızlığı hakkında şaka yapan komedyen Chris Rock'a sahneye çıkıp tokat attı. Smith sahneden inerken Rock, "Vay be. Will Smith beni fena tokatladı" dedi.

Will Smith sunucuya tokat attı
Will Smith sunucuya tokat attı

"Eşimin adını ağzına alma"

Smith, koltuğuna döndükten sonra Rock'a, "Eşimin adını o ağzına alma" diye bağırdı. Rock, bunun karşılığında, "Sadece 'Jane'in Zaferi' şakası yaptım" dedi. Smith, sesini daha da yükselterek tekrar, "Eşimin adını o ağzına alma" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >