Lösemi teşhisi konulan üniversite öğrencisi 10 gün sonra yaşamını yitirdi

Diş etindeki kanama nedeniyle hastaneye giden Melih Uğur, 10 gün sonra hayatını kaybetti.
Diş etindeki kanama nedeniyle hastaneye giden Melih Uğur, 10 gün sonra hayatını kaybetti.

Bartın'da diş eti kanaması şikayetiyle hastaneye başvuran ve lösemi teşhisi konulduktan 10 gün sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bartın'da, diş eti kanaması şikayetiyle gittiği sağlık merkezinden sevk edildiği hastanede lösemi teşhisi konulduktan 10 gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Melih Uğur son yolculuğuna uğurlandı.

Diş eti kanaması şikayetiyle gitti

Kastamonu Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Melih Uğur, yaklaşık 10 gün önce diş etindeki kanama nedeniyle Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne başvurdu.

Doktorların durumundan şüphelendiği ve ilgili polikliniğe yönlendirdiği Uğur'un hastane tetkiklerinde lösemi olduğu belirlendi.

Melih Uğur 21 yaşındaydı.
Melih Uğur 21 yaşındaydı.

Hayatını kaybetti

Hastalığının belli olmasının ardından Zonguldak Bülent Ecevit Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınan Uğur, dün hayatını kaybetti.

Hastane morgundan alınan Uğur'un cenazesi, Bartın merkeze bağlı Terkehatipler köyündeki evine getirildi. Burada Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

  • Uğur'un cenazesi, köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Baba Celal Uğur ve kardeş Çağatay Uğur cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.
Baba Celal Uğur ve kardeş Çağatay Uğur cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu.

Baba Uğur, güçlükle ayakta durdu

Cenaze töreninde, Melih Uğur'un babası Celal ile kardeşi Çağatay Uğur'un güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Baba Celal Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören oğlunun vize sınavları sonrası 10 gün önce köyüne geldiğini ve diş etindeki kanama nedeniyle hastaneye gittiğini söyledi.

"Her şey 10 günde oldu"

Burada yapılan tetkiklerle oğluna lösemi teşhisi konulduğunu ifade eden Uğur, "Her şey 10 günde yaşandı. 10 gün öncesine kadar hiçbir şey yoktu. Diş etinde kanama vardı. Diş doktoru şüphelendi ve başka doktora yönlendirdi. Meğer oğlum kansermiş, kısa zamanda kaybettik. Acımız çok büyük." diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >