Mabel Matiz'den şoke eden bebek açıklaması!

Mabel
Mabel

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, konser öncesi yanıtladığı sorularla herkesi şoke etti!

Bodrum Antik Tiyatro'da konser veren ünlü sanatçı Mabel Matiz, sahne öncesi yaptığı açıklamada ''Şuan için evlilikten uzağım, kendimi çocuk yapacak olgunlukta görmüyorum'' açıklamasında bulundu.

Yaz konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Mabel Matiz, konser öncesi gazetecilerin evlilik sorularını samimi bir dille yanıtladı.

'' Şu an için evlilik düşünmüyorum''

Röportajında samimi açıklamalarda bulunan sanatçı, evlilikten şu an için çok uzak olduğunu ifade ederek;

"Ama bazen bir şey olur, değişik biri ile karşılaşırsınız, bir şeyler hissedersiniz, ondan sonra bütün ezberlerinizi yutarsınız. Şu an için kendimi çocuk sahibi olacak genişlikte, olgunlukta görmüyorum. Öncelikle halen kendimi büyütmekle meşgulüm. Çocuk sahibi olmak güzel bir şey ama çok büyük sorumluluk" şeklinde konuştu.

Müzik kariyeri ve yeni albümü hakkında da konuşan Matiz, "Çocukken ya da ergenken hep bir şeyler hayal ediyordum. Müzikle hep ilgiliydim. Bu kadar insanların önünde olacağımı hayal etmedim aslında. Sadece müzik yapacağımı hissediyordum. Maya adlı albümün süreci iyi gidiyor. Yayınlanalı 2 ay kadar oldu. Henüz klip yok ama bu hafta kliplere girişiyoruz. 'Sarmaşık' ve 'A Canım' adlı şarkılara klip çekeceğiz. Zannediyorum kliplerle beraber çok daha güzel bir hale gelecek" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >