Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen filmi rötar yaptı

Mahsun Kırmızıgül.
Mahsun Kırmızıgül.

Yaşanan sinema krizinin ardından ilk olarak Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler vizyona girdi. Bunun ardından Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 Aşk filminin de 1 Mart itibariyle sinemaseverlerle buluşması bekleniyordu. Ancak Kırmızıgül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ''Filmi 6 Aralık tarihine erteledik'' dedi.

Sinema işletmecileri ve film yapımcıları arasında yaşanan bilet krizinin çözülmesinin ardından ertelenen filmlerin vizyona girmesi bekleniyordu. İlk olarak Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler sinemaseverlerle buluştu. Mahsun Kırmızıgül'ün Mart ayında vizyonda olması beklenen devam filmi olan Mucize 2 Aşk'ın vizyon tarihi ertelendi.

Film 6 Aralık'a ertelendi.
Film 6 Aralık'a ertelendi.
Mucize filminden bir kare.
Mucize filminden bir kare.

Sosyal medyadan duyurdu

Filminin ertelenmesiyle ilgili aldığı kararı sosyal medya üzerinden paylaşan Kırmızıgül, ''Sinema sektöründeki sistemin daha doğru bir zemine oturması için zamana ihtiyacımız var. Yeni sinema yasasının 1 Temmuz’da yürürlüğe girdikten sonra her şeyin adil ve şeffaf olacağını umarak filmimizi 6 Aralık tarihine ertelemek zorunda kaldık"dedi.

Netflix'in araya girmesi etkili oldu mu?

Yılmaz Erdoğan'ın filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı Netflix'e satmasının ardından gözler Mahsun Kırmızıgül, Recep İvedik ve Cem Yılmaz'a çevrilmişti.

Organize İşler'in Netflix'te verilmesinden sonra sinema sektörü yine ayaklandı. Yapımcıların tepki gösterdiği Erdoğan'a karşı bir bildiri yayınladı. Tüm bu olanlar yeniden bir krize yöneltirken konuyla alakalı, ''Filmim sadece vizyonda olacak'' diyen Kırmızıgül Mart ayındaki filmini erteledi. Bundan sonraki sürecin ne olacağına dair tüm yeni haberler için GZT.com'u takipte kalın.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >