Makyajsız halini görenler şoke oldu!

Aylin
Aylin

Ünlü ismin makyajsız halini görenler gözlerine inanamadı!

Son günlerde adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Aylin Çoşkun, makyajsız haliyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

''En doğal halimle yakaladınız''

                                    
                                    Makyajsız hali ile görüntülenen ünlü sanatçı Aylin Çoşkun, kendisini görüntüleyen gazetecilere "En doğal halimle yakaladınız, ama sıkıntı yok" açıklamasında bulundu.Milliyet'in haberine göre; çıkardığı 'Sinsirella' şarkısıyla son günlerde gündemden düşmeyen Aylin Coşkun, makyajsız haliyle hayranlarını hüsrana uğrattı.
''En doğal halimle yakaladınız'' Makyajsız hali ile görüntülenen ünlü sanatçı Aylin Çoşkun, kendisini görüntüleyen gazetecilere "En doğal halimle yakaladınız, ama sıkıntı yok" açıklamasında bulundu.Milliyet'in haberine göre; çıkardığı 'Sinsirella' şarkısıyla son günlerde gündemden düşmeyen Aylin Coşkun, makyajsız haliyle hayranlarını hüsrana uğrattı.
İşte o hali!

                                    
                                    Makyajsız hali ile görüntülenmesine rağmen gülümsemesinden ödün vermeyen ünlü sanatçı, durumu pek de umursamadı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere "En doğal halimle yakaladınız, ama sıkıntı yok ben kendimle barışık biriyim" açıklamasında bulundu.
İşte o hali! Makyajsız hali ile görüntülenmesine rağmen gülümsemesinden ödün vermeyen ünlü sanatçı, durumu pek de umursamadı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere "En doğal halimle yakaladınız, ama sıkıntı yok ben kendimle barışık biriyim" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >