Manavgat Belediyesi'ne operasyon: Manavgat Belediye Başkanı gözaltına alındı

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve belediye yöneticileri, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Belediyenin etrafı Çevik Kuvvet ekipleri tarafından sarıldı. Kara'nın emniyete götürüldüğü bildirildi.
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet, haksız menfaat temin etme ve yolsuzluk soruşturması kapsamında Manavgat Belediyesi'ne operasyon düzenlendi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belediye binasında arama başlattı.
Belediye Başkanı CHP'li Niyazi Nefi Kara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi.
Emniyete götürüldü
CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, sağlık kontrolü sonrası KOM Şube ekipleri tarafından emniyete götürüldüğü öğrenildi.
Manavgat Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet, haksız menfaat temin etme ve yolsuzluk’ soruşturması kapsamında CHP’li Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı olduğu bildirilmişti. Bu kapsamda bugün Antalya’ya getirilen Kara, emniyetteki ifadesi öncesi Uncalı Semt Polikliniğine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Kara, KOM Şube ekipleri eşliğinde Antalya İl Müdürlüğüne emniyete götürüldü.
