Marvel birkaç yıl içinde yayınlanacak bütün filmlerini açıkladı: Thor 4 geliyor

Thor: Love and Thunder
Thor: Love and Thunder

● Her yıl ABD'de düzenlenen, dünyanın en büyük çizgi roman fuarı olarak da bilinen Comic-Con, bu yıl oldukça gösterişli geçti.

● Etkinlikte, Marvel Sinematik Evrenin'de önümüzdeki yıllar gösterime girecek filmler resmen duyuruldu.

● Buna göre 2020-2021 yıllarında tam beş farklı Marvel filmi bizi bekliyor.

● Filmler arasında, Thor 4, Doctor Strange 2 ve The Eternals da bulunuyor.

Marvel'ın Avengers: Endgame sonrası için takvimi nihayet belli oldu. Geçtiğimiz gün San Diego Comic-Con'da bir panel düzenleyen Marvel Stüdyoları, merakla beklenen yeni film ve dizileri için resmi duyuruları yaptı. Marvel önümüzdeki yıllarda yine sinema salonlarının hakimi olacak gibi.

Comic-Con 2019
Comic-Con 2019

Marvel Stüdyoları'nın 2020-2021 yılları için hazırladığı filmler:

Black Widow:

Black Widow, 1 Mayıs 2020
Black Widow, 1 Mayıs 2020

Filmin başrollerinde Scarlett Johansson ve Rachel Weisz yer alıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise Cate Shortland oturacak. 1 Mayıs 2020'de vizyona girecek.

The Eternals:

Richard Madden, The Eternals, 6 Kasım 2020
Richard Madden, The Eternals, 6 Kasım 2020

AngelineJolie ve Salma Hayek'in başrollerinde yer aldığı filmi Chloe Zhao yönetiyor. 6 Kasım 2020'de vizyona girecek olan filmde ayrıca Game of Thrones'un sevilen aktörü Richard Madden da yer alacak.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings:

Simu Liu, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 12 Şubat 2021.
Simu Liu, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, 12 Şubat 2021.
Doctor Strange, 7 Mayıs 2021
Doctor Strange, 7 Mayıs 2021

Doctor Strange ile yine sıradışı maceralara çıkıyoruz. Bu sefer filmin isminden de anlaşılacağı gibi çoklu evrenlere adım atacağız gibi görünüyor. Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen'in başrollerinde yer aldığı filmi Scott Derricson yönetecek. 7 Mayıs 2021'de vizyonda olacak.

Thor: Love and Thunder:

Natalie Portman, Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021.
Natalie Portman, Thor: Love and Thunder, 5 Kasım 2021.

Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen birkaç karakterinden olan Thor, yeni filmiyle geri dönüyor. Ragnarok'un yönetmeni Taika Waititi tarafından hazırlanan filmin başrollerinde Chris Hemsworth ve Natalie Portman yer alıyor. Yapılan açıklamalara göre bu filmde Natalie Portman, Thor'un çekicini kaldırıp kadın Thor olacak. Film 5 Kasım 2021'de vizyona girecek.

X-Men ve Fantastic Four, Marvel Sinematik Evreni'ne katılıyor

Marvel Stüdyoları'nın başındaki isim olan Kevin Feige, X-Men ve Fantastic Four karakterlerinin yakında resmen Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağını açıkladı. Bu iki serinin film hakları uzun bir süredir 21st Century Fox'ta bulunuyordu. Ancak Disney bildiğiniz gibi 21st Century Fox'u bu yıl resmen bünyesine katmıştı. Böylece X-Men ve Fantastic Four için de Marvel Sinematik Evreni yolu görünmüş oldu.

Kevin Feige'nin yaptığı diğer duyurular arasında Black Panther 2, Captain Marvel 2 ve Guardians of the Galaxy Vol. 3 yer alıyor. Bu üç film önümüzdeki yıllarda sinemalarda olacak ancak vizyon tarihleri henüz belli değil. 2022-2023 olarak tahmin ediliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >