Maserati'den açıklama: Tesla ürünlerinin kalitesi 70’lerin alman araçları ile neredeyse aynı

İtalyan otomotiv devi Maserati, elektrikli araç kategorisinde çok farklı işlerin peşinde olduğunun sinyallerini verdi.

Maserati'nin mühendislik proje geliştirme sorumlusu Roberto Fedeli markanın elektrikli otomobil projesi ile ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Fedeli'ye göre Maserati'nin elektrikli modeli pazardaki modellerin hepsinden farklı olacak.

Üretim'de hedef 2020 öncesi
Lüks otomobil üreticilerinin elektrikli otomobillere olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bunun son adayı Maserati oldu. Fiat Chrysler grubu çatısı altında bulunan Maserati elektrikli otomobil üretimine 2020'den önce başlayacağının sinyallerini verdi.
Üretim'de hedef 2020 öncesi Lüks otomobil üreticilerinin elektrikli otomobillere olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bunun son adayı Maserati oldu. Fiat Chrysler grubu çatısı altında bulunan Maserati elektrikli otomobil üretimine 2020'den önce başlayacağının sinyallerini verdi.
''Geç kaldık''
Maserati'nin proje sorumlusu Roberto Fedeli rakiplerine kıyasla elektrikli otomobil pazarına giriş konusunda biraz geç kaldıklarını kabul ediyor.
''Geç kaldık'' Maserati'nin proje sorumlusu Roberto Fedeli rakiplerine kıyasla elektrikli otomobil pazarına giriş konusunda biraz geç kaldıklarını kabul ediyor.
''Tesla araçlarının yapımı ve kalitesi 1970'lerdeki Alman otomobillerine benziyor''
Ancak bu durum İtalyan şirketinin pazarın en çok konuşulan ismine laf atmasını engellemiyor. Tesla'nın araçlarının yapımını ve kalitesini 1970'lerdeki Alman otomobillerine benzeten Fedeli, şirketin çözümlerinin en iyisi olmadığını savundu.
''Tesla araçlarının yapımı ve kalitesi 1970'lerdeki Alman otomobillerine benziyor'' Ancak bu durum İtalyan şirketinin pazarın en çok konuşulan ismine laf atmasını engellemiyor. Tesla'nın araçlarının yapımını ve kalitesini 1970'lerdeki Alman otomobillerine benzeten Fedeli, şirketin çözümlerinin en iyisi olmadığını savundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >