MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Danilo Şef neden yayından ayrıldı?

MasterChef
MasterChef

MasterChef'in son bölümünde bireysel dokunulmazlığın sahibi Milhan oldu. Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu. Danilo Şef’in yarışmadan erken ayrılması ise merak konusu oldu.

MasterChef'in yayınlanan 54. bölümünde dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım yarışmacıları farklı konseptlerde yemekler hazırladı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan ilk dokunulmazlık oyununda Fas mutfağının yemeklerini yapmasını istedi. Verilen sürenin ardından şefler yemeklerin tadına bakarak oy birliği ile kazanan takımın kırmızı takım olduğunu açıkladı. Bu sonuçla mavi takımda bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

Dokunulmazlığı kim kazandı?

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları, mutfağa bu sefer bireysel dokunulmazlık oyunu için girdi. Bu turda yarışmacılar, eleme adayı olmamak için bireysel dokunulmazlık oyununda ciddi mücadele verdi. Süre sonunda şefler yemeklerin tadına baktı. Oy birliği ile yemeğini en iyi yapan yarışmacı Milhan seçildi. Böylece Milhan bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Dokunulmazlığı Milhan kazandı
Dokunulmazlığı Milhan kazandı

Eleme adayları kimler oldu?

Kırmızı ve mavi takımın yarıştığı dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları yapılan oylama ile seçildi. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ı seçti. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

Danilo Şef programdan aniden ayrıldı
Danilo Şef programdan aniden ayrıldı

Danilo Şef neden ayrıldı?

MasterChef’te dün bir son dakika gelişmesi yaşandı. Programın jüri üyeleri arasında yer alan Danilo Şef’in yarışmadan erken ayrılması sosyal medyada gündem oldu. Programın bir diğer jüri üyesi Mehmet Şef ise konu ile ilgili açıklama yaptı.

Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, "Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok" dedi. Konuyla ilgili ilerleyen günlerde açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >