Medet oradan bir türkü aç! Çukur'un iki yıldızından 'Nemrudun Kızı' türküsüne düet

Çukur'un iki yıldızından 'Nemrudun Kızı' türküsüne düet​

Çukur dizisinin iki fenomen karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil ile Mustafa Kırantepe, 'Nemrudun Kızı' türküsüne düet yaptı.

Çukur dizisinin iki ünlü oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil ve Mustafa Kırantepe'den, 'Nemrudun Kızı' türküsüne düet geldi. Dizide Vartolu ve Medet karakterlerini canlandıran oyuncuların bu çalışması, dizinin resmi YouTube kanalından da yayınlandı.

Erkan Kolçak Köstendil ve Mustafa Kırantepe
Erkan Kolçak Köstendil ve Mustafa Kırantepe

İşte o düet

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil
Erkan Kolçak Köstendil

1983 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Bursaspor’da uzun yıllar kalecilik yaptıktan sonra öğretmeninin tavsiyesiyle sanata yöneldi. Üniversite eğitimini, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olarak tamamladı. İlk Facebook dizisi olma özelliği taşıyan 'Mukadderat’ı yazıp yöneten oyuncu, 2009 yılında 'M.A.T' dizisinde, 2012 yılında 'Babalar ve Evlatları' dizisinde, 2008 yılında da 'Güz Sancısı' filminde rol aldı. Yazıp, yönettiği kısa filmleriyle birçok önemli festival ve yarışmadan ödüller kazandı. Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Karlos karakteriyle ismini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle büyük bir şöhret yakaladı. 2017 yılında oyuncu Cansu Tosun ile nişanlandı.

Mustafa Kırantepe kimdir?

Mustafa Kırantepe
Mustafa Kırantepe

29 Temmuz 1979 tarihinde dünyaya gelen Mustafa Kırantepe, Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesinden mezun olmuş ve mezuniyetin hemen ardından İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul’a yerleştikten sonra 5 sene kadar İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyunculuk yapmıştır. Aynı dönemde aktif olarak seslendirme çalışmalarını da sürdürmüştür. Çukur dizisinde canlandırdığı Medet karakteriyle şöhrete kavuşmuştur.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >