Meghan Markle'ın bebeği ABD başkanlığına aday

Meghan Markle, 3 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Meghan Markle, 3 kilo ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry ilk çocuklarını kucağına aldı. Bir erkek bebek dünyaya getiren Meghan, hala ABD vatandaşı olarak gözüküyor. Markle'dan dolayı ABD vatandaşlığı olan bebeğin, ileride olası bir başkanlık için güçlü bir aday olduğu iddia edildi.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry geçtiğimiz mayıs ayında evlendi. Eski oyuncu olan Meghan ile bir yardım derneğinin faaliyetleri sırasında tanışan Harry, kraliyet kurallarına uyum sağlayamayan Markle çoktan ayak uydurdu. Ayrı bir eve çıkan ve ilk çocuklarını kucağına alan çift gündemden düşmüyor. Bir erkek bebek dünyaya getiren Düşes'in ABD vatandaşlığı konuşuluyor.

Oğlu başkan olabilir

Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen ve Prens Harry ile Meghan Markle'ın Archie Harrison Mountbatten-Windsor adını verdikleri bebekleri yeni bir iddia ile gündemde.Prenses Diana ve kraliyet ailesinin danışmanı Archie bebek hakkında konuştu. Danışman, ''Archie büyüdüğünde önemli sorumluluklar üstlenecek, siyasete atılacak ve ABD Başkanı olarak ailenin parlayan yıldızı olabilir'' dedi.

Meghan Markle ve Prens Harry bebeklerini basınla tanıştırdı.
Meghan Markle ve Prens Harry bebeklerini basınla tanıştırdı.

Reklam kokan işler

İngiltere ve dünyanın geri kalanında 'Akıl sağlığı ayı' olarak gerçekleşen etkinliklere farkındalık yaratmak isteyen Markle, bu konuda uzmanlaşmış birçok kurum ve kuruluşun olduğu bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafı inceleyen İngiliz basını, Meghan Markle’ın aslında pek de akıl sağlığıyla alakası olmayan ve tamamen ticari bir zihniyetle çalışan bir SPA ve meditasyon merkezinin reklamını yaptığını öne sürdü.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.

Geceliği 900 İngiliz Poundu (Yaklaşık 7.000 TL) olan mekanın sahibi Taryn Toomey ile yakın arkadaş olan Markle’ın bu hamlesi büyük bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Sadece zengin kesimin gidebildiği bir yerin tanıtımını yapan Düşes'in güvenilirliği tartışma konusu oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >