Meghan Markle'ın idolü belli oldu

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle doğum yapmak için gün sayıyor. Saraydan izin alan ve resmi ziyaretlere katılmayan Meghan buna rağmen gündemden düşmüyor. Son gelen bilgere göre Markle, kendine yeni bir misyon edinmek ve insani yardımlarıyla tanınan Angelina Jolie’nin izinden gitmek istiyor. Düşes'in bu tavrı, Jolie idol olarak gördüğüne dair iddiaları güçlendirdi.

İngiliz Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle, Prens Harry ile evlendikten sonra her yaptığı ile gündeme gelmeye başladı. İlk çocuğuna hamile olan Meghan'ın doğum yapmasına ise günler kaldı. Gündemden düşmeyen Markle, bu sefer de yaptığı yardımsever çalışmalarla anılıyor.

Kürese figür

İngiltere kraliyet ailesinin gözde üyesi Meghan Markle, tıpkı oyuncu Angelina Jolie gibi küresel yardımsever figür olmak istiyor.

İngiliz Sunday Times gazetesinde yer alan haberde, nisan ayı sonunda ya da mayıs ayı başında ilk bebeğini dünyaya getirmesi beklenen Sussex Düşesi’nin, Angelina Jolie’nin izinden giderek insani çalışmalarda bulunmak istediği belirtildi.

Meghan Markle gündemden düşmüyor.
Meghan Markle gündemden düşmüyor.

Bağış talebi

Jolie, 2012 yılında Birleşmiş Millet İyi Niyet Elçisi seçildi ve bu unvanla özellik savaş bölgelerine ziyaretlerde bulundu. Saraya yakın kaynaklar, 37 yaşındaki Düşes’in “Angelina Jolie’nin izinden” giderek küresel bir rol edinmeyi tasarladığını belirtti.

Markle, eşi Prens Harry ile birlikte kendilerine bebek hediyesi göndermek isteyen hayranlarını çeşitli yardım kurumlarına yönlendirerek bağışta bulunmalarını talep etti.

Markle ve Prens Harry 2017 yılında, henüz nişanlanmadan önce birlikte Botswana’ya gitmişti.
Markle ve Prens Harry 2017 yılında, henüz nişanlanmadan önce birlikte Botswana’ya gitmişti.

Haberlere göre, Düşes ve Prens Harry, doğumdan sonra, belirlenmiş bir rol üstlenmek üzere Afrika’ya gönderilebilir. Potansiyel rol gereği kraliyet çifti iki veya üç yıl boyunca İngiltere'den uzaklaşabilir. Bununla birlikte, çift yeni bebekleriyle yeni bir düzen kuracakları için 2020 yılına kadar bir karar verilmesi beklenmiyor.

Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.
Meghan Markle'nın hamilelik görüntüleri.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >