Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final yapıyor

​Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final yapıyor

Kanal D'nin başrolünde Kenan İmirzalioğlu'nun yer aldığı iddialı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final yapıyor. Dizinin, final fragmanı yayınlandı.

Kanal D'nin büyük bir iddia ile başlattığı tarihi dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi final yapıyor. Başrolünde Kenan İmirzalioğlu'nun yer aldığı dizi, İstanbul'un Fethini konu alıyor.

Sette çıkan sorunlar ve yaptığı tarihi hatalar ile sık sık gündeme gelen dizi, 6. bölümü ile ekrana veda edecek.

Final bölümünün özet konusu
Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için hamlelerine devam eder. Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa’dan gizli yürüttüğü planı, tam istediği gibi devam eder. Şehzade Orhan ise Konstantinos ile iş birliği yapmanın eşiğindedir. Mehmed’in yükselişi, herkesi tedirgin eder. Öte yandan Eleni’nin, Mehmed’in yanında oluşu Bizans İmparatorluğu’nun tepkisini çeker. Eleni’nin, kendilerine karşı Mehmed’e yardım ettiğini düşünürler. Eleni’yi köşeye sıkıştırabilmek için Evdokya görevlendirilir. Eleni ile Mehmed’in iş birliği, Melike Hatun’u da rahatsız etmeye devam eder. Leyla Hatun ise Beyazıd’ın hedef haline geldiğini öğrenir. Saraydaki tehlikeler giderek artarken, Konstantinos ise Mehmed’in kara bir haber alacağını ifade eder.
Final bölümünün özet konusu Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için hamlelerine devam eder. Bizans İmparatoru Konstantinos, Çandarlı Halil Paşa ve İshak Paşa’dan gizli yürüttüğü planı, tam istediği gibi devam eder. Şehzade Orhan ise Konstantinos ile iş birliği yapmanın eşiğindedir. Mehmed’in yükselişi, herkesi tedirgin eder. Öte yandan Eleni’nin, Mehmed’in yanında oluşu Bizans İmparatorluğu’nun tepkisini çeker. Eleni’nin, kendilerine karşı Mehmed’e yardım ettiğini düşünürler. Eleni’yi köşeye sıkıştırabilmek için Evdokya görevlendirilir. Eleni ile Mehmed’in iş birliği, Melike Hatun’u da rahatsız etmeye devam eder. Leyla Hatun ise Beyazıd’ın hedef haline geldiğini öğrenir. Saraydaki tehlikeler giderek artarken, Konstantinos ise Mehmed’in kara bir haber alacağını ifade eder.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >