Mehmet Akif Ersoy iddialarında yeni perde | Tacize uğradığını söyleyen Nur Köşker'in ablası: 'Birebir şahidim!'

Mehmet Akif Ersoy’un tutuklanmasının ardından gündeme gelen taciz iddiaları yeni açıklamalarla büyüyor. Eski Habertürk spikeri Nur Köşker’in sözlerinden sonra bu kez ablası Yasemin Köşker konuştu. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda, yayıncılık dünyasında yaşandığı öne sürülen mesajlaşmalar ve baskı iddialarına ilişkin çarpıcı ifadeler yer aldı.
Türkiye gündemini sarsan Mehmet Akif Ersoy soruşturması, tutuklama kararının ardından yeni iddialarla genişlemeye devam ediyor. Uyuşturucu suçlamasıyla gözaltına alınıp cezaevine gönderilen ve görev yaptığı kanalla yolları ayrılan Ersoy hakkında bu kez, eski Habertürk spikeri Nur Köşker’in ablası Yasemin Köşker kamuoyuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Sosyal medyadan gelen açıklama
Yasemin Köşker, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kardeşinin yaşadıklarına bizzat tanıklık ettiğini ifade etti. Köşker, bir genel yayın yönetmeninin gece saatlerinde yayındaki bir spikere özel mesajlar göndermesinin kabul edilemez olduğunu belirterek, bu durumun mesleki sınırları aştığını savundu.
“Mobbingin birebir şahidiyim”
Paylaşımında açık ifadeler kullanan Köşker, Nur Köşker’e gönderildiği öne sürülen mesajlar ve uygulandığını iddia ettiği baskı sürecinin tanığı olduğunu dile getirdi. Kardeşinin, kendisine yöneltildiğini ileri sürdüğü gayri ahlaki söylem ve davranışlara karşı durduğu için önce çalıştığı kanaldan, ardından da mesleğinden uzaklaşmak zorunda kaldığını söyledi.

Taciz iddiaları yeniden gündemde
Yasemin Köşker’in açıklamaları, Nur Köşker’in daha önce yaptığı beyanları da yeniden gündeme taşıdı. Nur Köşker, Mehmet Akif Ersoy’un tutuklanmasının ardından verdiği röportajda, evli olduğu dönemde başlayan ve uzun süre devam ettiğini öne sürdüğü sistematik bir taciz sürecinden söz etmişti. İddialar, kamuoyunda ve medya dünyasında tartışılmaya devam ediyor.





