Mehmet Ali Erbil'den iyi haber: Taburcu oldu

Mehmet Ali Erbil
Mehmet Ali Erbil

Hayranlarına Mehmet Ali Erbil’den iyi haber geldi. Bir süredir hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil taburcu oldu. İki beyin damarı birden tıkanan 62 yaşındaki ünlü şovmen geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılmıştı. Erbil'in durumunun iyi olduğu bildirildi.

İki beyin damarı birden tıkanan Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil taburcu oldu. Maslak'ta özel bir hastanede yatan Mehmet Ali Erbil, iki gün önce evine geçti. Snob Magazin'de yer alan habere göre, ailesine kavuşan Mehmet Ali Erbil'in moralinin bir hayli iyi olduğu öğrenildi.

Hastaneye ayda 250 bin TL ödediği iddia edilmişti

Geçtiğimiz günlerde 62 yaşındaki şovmenin sigortasının artık geçerli olmadığı ve hastaneye ayda 250 bin TL ödediği iddia edilmişti.

Ne olmuştu?

Abisinin sağlık durumunu yakından takip eden Prof. Dr. Yeşim Erbil, komedyenin hastaneye kaldırılmasıyla ilgili Instagram hesabından şu paylaşımı yapmıştı: "Yeşim Erbil, abisinin fotoğrafını "Abim bildiğiniz gibi çok yorucu bir hastane süreci yaşadı. Evinde olsa da doktorları tarafından yakın takip altındaydı. Baş ağrısı nedeni ile yapılan incelemelerde beyinde çok ufak bir alanda kan akımının azaldığı saptandı. Bu nedenle yakın izlem amacı ile yatış yapıldı. Bilinci açık konuşuyor yemek yiyor. Endişe edecek bir şey yok. Bu kadar ağır bir süreç sonrasında bu tarz olaylar olabilir. Allah beterinden korusun. Hastalık da şifa da Allah'tan. Yine taburcu olup kendi sayfasından komik paylaşımlar yapar inşallah."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >