Mehmet Ali Erbil'in yoğun bakımdaki 97. günü

Mehmet Ali Erbil.
Mehmet Ali Erbil.

Evinin banyosunda geçirdiği talihsiz kaza sonrası yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Ali Erbil, tedavi sürecinde kronik hastalığı 'Kaçış Sendromu'nun nüksetmesi sonrası yoğun bakıma kaldırıldı. Bugün Erbil'in yoğun bakımda geçirdiği 97. günü ve doktorundan sağlık durumuyla ilgili bir açıklama geldi.

Evinin banyosunda kayarak düşen, kaburgalarında kırık oluşan Mehmet Ali Erbil'in tedavi sürecinde 97 gün geride kaldı. Bu süre boyunca Erbil'in tedavisi olumlu veya olumsuz yönde birçok kez değişiklik gösterdi. Son olarak ünlü şovmenin doktoru bir açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, tedavi boyunca abisiyle yakından ilgilendi.
Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, tedavi boyunca abisiyle yakından ilgilendi.

Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka, tedavi sürecinde 97 günü geride bırakan Erbil'in sağlık durumu hakkında şu açıklamaları yaptı.

  • “Az da olsa yemek yiyor ama özel sıvı gıdatakviyesi de yapılıyor. Her gün yatağında pasif egzersiz yaptırılıyor. Hastaneye yattığında 90 kilo civarındaydı. Şu an 75 kilolarda. 15 kilo bu süreç için büyük bir kilo kaybı sayılmaz.”

Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in, kaza geçirmeden önce avukatı ile vasiyetini hazırladığı hatta kızları ile sömestr tatili için Bulgaristan'a tatile gitmeyi planladığı ortaya çıktı.

Mehmet Ali Erbil, kızları Sezin ve Yasmin Erbil.
Mehmet Ali Erbil, kızları Sezin ve Yasmin Erbil.

Mehmet Ali Erbil'in tedavi sürecinde kızları bir an olsun babalarını yalnız bırakmıyor ve sağlık durumuna ilişkin açıklamaları sevenleriyle paylaşıyorlar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >