Mekanın sahibi geri döndü: Meghan Markle'ın doğum izni bitti

Meghan Markle / Sussex Düşesi.
Meghan Markle / Sussex Düşesi.

Amerikalı eski oyuncu Meghan Markle'ın doğum izni bitti. Oğlu Archie'yi dünyaya getirdikten sonra resmi görevlere katılmayan Markle, izni bittikten sonra yardım amaçlı hazırladığı kadın giyim koleksiyonunun tanıtımında görüntülendi. Düşes'in, Prenses Diana’ya ait olan küpeleri takması lansmanda dikkatleri üzerine çekti.

Amerikalı eski oyuncu Meghan Markle ve Prens Harry, 4 ay önce ilk çocuklarını kucağına aldı. Meghan, bu sürede kraliyet görevlerine ara vererek doğum iznine ayrıldı.

Oğlu Archie'yi 6 Mayıs'ta dünyaya getirdikten sonra resmi görevlere katılmayan Markle, izni bittikten sonra ilk görevi için yardım amaçlı hazırladığı kadın giyim koleksiyonunun tanıtımında görüntülendi. Tanıtımda kısa bir süre kalan Düşes, ''Bebeğime dönmem gerekiyor'' diyerek ayrıldı.

Doğumdan sonra ilk görevine çıktı

Meghan Markle, dört aylık doğum izni sonrası ilk kraliyet görevine çıktı. Oğlu Archie’nin 6 Mayıs’taki doğumundan sonra izne ayrılan Sussex Düşesi, yardım amaçlı hazırladığı kapsül koleksiyonunun lansmanına katıldı.

Meghan'ın kapsül koleksiyonu, iş görüşmelerine giden kadınlara kıyafet tedarik eden İngiliz yardım derneği Smart Works yararına satılacak.

Meghan Markle, doğum izni bittikten sonra ilk kez resmi bir etkinlikte yer aldı
Meghan Markle, doğum izni bittikten sonra ilk kez resmi bir etkinlikte yer aldı

Diana'nın küpeleriyle görüntülendi

Meghan Markle, katıldığı lansmanda eşi Prens Harry'nın annesi Prenses Diana'nın küpeleriyle görüntülendi. Diana, kelebek küpeleri, 1986 yılında Kanada'da katıldığı bir etkinlikte takmıştı.

Prenses Diana
Prenses Diana

'Kadınlar olarak birbirimizi desteklemeliyiz'

Meghan Markle, Londra’daki Oxford Sokağı’nda bulunan John Lewis mağazasında düzenlenen etkinlikte, davetlilere hitap ederek, ''Bugün burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Kadınlar olarak birbirimzi destekleme ve ayağa kaldırma konusunda yüzde yüz sorumluluğumuz var'' ifadelerini kullandı.

Meghan Markle, katıldığı davette bir konuşma yaptı
Meghan Markle, katıldığı davette bir konuşma yaptı

Düşes, beş çeşit üründen oluşan kapsül koleksiyonun tasarımında işbirliği içinde bulunduğu markalar ve tasarımcı arkadaşı Misha Nonoo’ya teşekkür etti.

'Bebeğime dönmem gerekiyor'

Meghan Markle, katıldığı davette kısa bir süre kaldıktan sonra, ''Bebeğime dönmem gerekiyor. Emzirme zamanı'' diyerek lansmandan ayrıldı.Etkinlik boyunca Markle’ın koruma arabaları ve motosikletli polisler John Lewis mağazası önünde nöbet tuttu.

Prens Harry, Meghan Markle ve oğulları Archie
Prens Harry, Meghan Markle ve oğulları Archie

Düşes'in bebeğini paylaşmak istemediği için dadısını işten çıkardığı belirtildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >