Melike Öcalan Vatan Şaşmaz ile ilgili merak edilen o soruya yanıt verdi

vatan şaşmaz
vatan şaşmaz

Canlı yayına katılan Öcalan, Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz arasında bir şeyler olduğu yönündeki iddialara son noktayı koydu.

Bir dönem fenomen olan Sabah Şekerleri programıyla tanınan Vatan Şaşmaz ve partneri Melike Öcalan, o dönemden bu yana birbirlerinin en yakın arkadaşıydı.

Şaşmaz'ın eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından gelen iddialara yanıt veren Öcalan, Tv8'de yayınlanan Yaşamdan Hikayeler isimli magazin programına katıldı.

Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker arasında bir ilişki yaşanıp yaşanmadığı yönündeki soruya yanıt veren Öcalan: "Vatan çok yakın arkadaşımdı. Hepimizin başı sağolsun. Ölümünü kabullenmiş değilim. Duygularımı anlatamıyorum. En çok söylemek istediğim şey. Bu bir takım senaryolar ortaya atılıyor. Yıllarca insanın yüzünü güldüren, düzgün bir hayatı olan, yaşamı seven birisiydi. Eşiyle birlikte çocuk bekliyorlardı. Allah, iyi ve doğru insanlar ile karşılaştırsın" açıklaması yaptı.

Filiz Aker ile bir ilişkisi olduğu iddiasına da yanıt veren Öcalan: "İnanın hiç bilmiyorum. Başka bir yerden Filiz'i biliyorum. Vatan'ı tanıyorum. İşinde gücünde insan olduğunu, çalışkan, eşini sevdiğini, çocuk sahibi olmayı çok istiyordu. Rabbim, ailesine ve doğacak çocuğuna uzun ömür versin" diye konuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >