Melike öğretmenden öğrencilerine uzaktan eğitim

Türkçe Öğretmeni Melike Büyük Dinçer öğrencilerine masadan yapılma tahtasıyla uzaktan eğitim veriyor
Türkçe Öğretmeni Melike Büyük Dinçer öğrencilerine masadan yapılma tahtasıyla uzaktan eğitim veriyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Türkçe öğretmenliği yapan Melike Büyük Dinçer, sosyal medyada yayınlanan görüntüleri sonrası büyük beğeni topladı. Melike öğretmen evdeki masayı tahta olarak kullanarak öğrencilerine ders anlatmaya devam etti.

Koronavirüs önlemleri kapsamında evinde kalırken evdeki masayı tahta yapıp öğrencilerine ders anlatan Öğretmen Melike Büyük Dinçer'e teşekkür mesajları yağıyor.

Tekirdağ'da Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Melike Büyük Dinçer evindeki masayı ters çevirip, okul tahtası haline getirerek öğrencilerine ders anlattı. Bilgisayarı aracılığıyla öğrencilerine uzaktan bağlanan ve sınıf ortamı oluşturarak, öğrencilerine ders anlatan öğretmenin görüntüleri görenleri duygulandırdı.

Melike öğretmen bilgisayar vasıtasıyla uzaktan eğitim veriyor
Melike öğretmen bilgisayar vasıtasıyla uzaktan eğitim veriyor

Öğretmene çok sayıda tebrik yağdı

Korona virüsü önlemleri kapsamında okullarda eğitim öğretime ara verilmesi ve dışarı çıkmama konusunda tavsiyelerin yapıldığı günlerde öğrencilerine uzaktan gönüllü bir şekilde ders anlatan öğretmenin görüntüleri sosyal medya üzerinde çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. Öğrencilerinden ayrı kalamayan ve gönüllü olarak uzaktan öğrencilerine ders anlatmaya çalışan öğretmene çok sayıda tebrik mesajı yağdı.

Meclis Başkanı Şentop da tebrik etti

TBMM Başkanı Mustafa Şentop sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Tekirdağlı öğretmeni tebrik ederken, "Tekirdağ / Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu Türkçe Öğretmenimiz Melike Büyük Dinçer, evinde masayı tahta olarak kullanıp öğrencilerine gönüllü uzaktan ders veriyor. Melike Öğretmenin şahsında fedakar öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >