Mercedes, Detroit Otomobil Fuarı'nda efsane olmaya aday otomobiller tanıtıyor

Alman otomobil markası Mercedes-Benz, 2017'nin ilk otomobil fuarı olan Detroit Otomobil Fuarı'nda birbirinden farklı tasarıma sahip yeni otomobillerini tanıtıyor. Biz de Mercedes tarafından tanıtılan ve markanın tarihine geçme ihtimali olan yeni modelleri sizler için derledik.

İşte sınırlı sayıda üretilecek olan AMG GT C Edition 50 ve milyonlarca satış hedeflenen diğer modeller..
AMG GT C Edition 50

                                    AMG'nin 50.yıl dönümü için özel olarak tasarlanan AMG GT C Edition 50 modeli diğer modellere göre çok daha hızlı. Öyle ki 0'dan 100'e erişme süresi sadece 3.6 saniye. Azami hız olarak da 320 km'ye yakın bir rakamın kayıtlara geçtiği söyleniyor. 50.yıla özel geliştirilen AMG GT C Edition 50'den sadece 100 adet üretilecek.
AMG GT C Edition 50 AMG'nin 50.yıl dönümü için özel olarak tasarlanan AMG GT C Edition 50 modeli diğer modellere göre çok daha hızlı. Öyle ki 0'dan 100'e erişme süresi sadece 3.6 saniye. Azami hız olarak da 320 km'ye yakın bir rakamın kayıtlara geçtiği söyleniyor. 50.yıla özel geliştirilen AMG GT C Edition 50'den sadece 100 adet üretilecek.
Mercedes-Benz E-Serisi Coupe 

                                    4 kişilik alana sahip aşırı konforlu otomobilde gelenek ve teknoloji çok güzel harmanlanmış. Mercedes'in sahip olduğu ileri elekronik sistemin hemen hemen hepsine sahip. Şık bir görünüme sahip otomobilin alçalan tavanı kaslı bir hava veriyor.
Mercedes-Benz E-Serisi Coupe 4 kişilik alana sahip aşırı konforlu otomobilde gelenek ve teknoloji çok güzel harmanlanmış. Mercedes'in sahip olduğu ileri elekronik sistemin hemen hemen hepsine sahip. Şık bir görünüme sahip otomobilin alçalan tavanı kaslı bir hava veriyor.
Mercedes-Benz GLA
Sınıfının(SUV) en başarılı modelleri arasında gösterilen Mercedes-Benz GLA yenilenen sportif modeliyle oldukça etkileyici bir tasarıma kavuşmuş. Off-road donanımla gelen aracı 30 mm daha yüksek bir şekilde almak mümkün. 

Hands Free Access ve 360 kamera sistemine sahip araç bu sınıfta bu özelliklere sahip tek model olarak karşımıza çıkıyor.
Mercedes-Benz GLA Sınıfının(SUV) en başarılı modelleri arasında gösterilen Mercedes-Benz GLA yenilenen sportif modeliyle oldukça etkileyici bir tasarıma kavuşmuş. Off-road donanımla gelen aracı 30 mm daha yüksek bir şekilde almak mümkün. Hands Free Access ve 360 kamera sistemine sahip araç bu sınıfta bu özelliklere sahip tek model olarak karşımıza çıkıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >