Mercedes, yeni segment pickup'ın videosunu yayınladı

Mercedes, yarın düzenleyeceği etkinlikle tanıtacağı ilk pickup modeli hakkında ipucu veren bir video yayınladı. Otomotiv devinin ürettiği bu yeni araç, hem yeni bir model hem de yeni bir segment olarak karşımıza çıkacak.

Alman otomotiv devi Mercedes, yeni bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

25 Ekim'de İsveç'in Stockholm kentinde düzenlenecek özel bir etkinlikte bu aracın da tanıtımını gerçekleştirecek. Alman otomotiv devinin yeni tanıtacağı modelin oldukça sportif ve “gergin" bir yapıda olduğun söylemek mümkün. Kısmen gösterilen ve ilk bakışta AMG GT modelini andıran ön far yapısı ve ön difizör ile birlikte Jaguar F-Pace'i andıran sportif ön ızgara, modelin dikkat çeken ilk detayları arasında yerini alıyor.



Alman otomotiv devinin yeni tanıtacağı modelin oldukça sportif ve “gergin" bir yapıda olduğun söylemek mümkün. Kısmen gösterilen ve ilk bakışta AMG GT modelini andıran ön far yapısı ve ön difizör ile birlikte Jaguar F-Pace'i andıran sportif ön ızgara, modelin dikkat çeken ilk detayları arasında yerini alıyor.


Mercedes'in bu yeni modelinin ismi hala açıklanmış değil. Yarınki düzenlenecek etkinlikte Mercedes'in pickup modeli hakkında tüm ayrıntılar gün yüzüne çıkacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >