Mersin Valiliği'nden tatil açıklaması

Mersin'de şiddetli yağış bekleniyor.
Mersin'de şiddetli yağış bekleniyor.

Mersin il genelinde beklenen sağanak yağış nedeniyle 6 Aralık'ta eğitim ve öğretim tatili hakkında Mersin Valiliği'nden bir açıklama yapıldı. Peki yarın Mersin'de okullar tatil mi? İşte valilikten yapılan açıklama.

Mersin'de yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği binlerce öğrenci tarafından merak ediliyorken Mersin Valiliği tatil hakkında resmi bir açıklama yaptı.

Mersin'de beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle il genelinde eğitim-öğretime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

Mersin'de yarın okullar tatil mi?

Mersin' de eğitime bir gün ara verildi Mersin Valiliği il genelinde yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu..

Mersin hava durumu

Mersin ve Adana'da devam eden sağanağın, yarın sabah saatlerinden itibaren şiddetini artırması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mersin ve Adana'da devam eden sağanak yarın sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıracak. Yağışın Cuma günü sabah saatlerine kadar Adana il merkezi, Karaisalı, Pozantı ve Aladağ ilçeleri ile Mersin'in batısında kuvvetli (50-100 kilogram/metrekare), Mersin il merkezi ve Tarsus, Erdemli, Silifke ve Çamlıyayla ilçelerinde şiddetli (100-200 kilogram/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

Adana ve Mersin'in 2000 metre ve üzeri rakımlı yerlerinde ise yağışların karla karışık ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Yetkililer ve vatandaşların meydana gelebilecek ani sel, su baskınları ve yıldırım düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >