Mersin'deki saldırıda şehit düşmüştü: Telsiz konuşması ortaya çıktı

Şehit polis Gezer kahramanca son kurşununa kadar çatıştı
Şehit polis Gezer kahramanca son kurşununa kadar çatıştı

Mersin'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in telsizdeki son konuşmaları ortaya çıktı. Son nefesine kadar çatışan kahraman polisin telsizden "Terör saldırısı var. Acil destek yollayın" dediği öğrenildi.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polis evine 26 Eylül Pazartesi günü akşam saat 23.00 sıralarında iki kadın terörist tarafından silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda bir polis memuru şehit olurken, bir polis de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristler, üzerlerindeki patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu öldü.

"Terör saldırısı var. Acil destek yollayın"

Alçak saldırıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in iki teröristle kahramanca mücadele ettiği anlar kameralara anbean yansıdı. Saldırıya kahramanca direnerek büyük bir facianın önüne geçen şehit polis Sedat Gezer'in son telsiz kayıtları ortaya çıktı. Yeni Şafak'ın haberine göre teröristlere karşılık verdikten sonra hemen telsize sarılan Gezer, "Terör saldırısı var. Acil destek yollayın" dedikten sonra kendini dışarı attı. Gezer daha sonra son kurşununa kadar çatıştı.

Fethi Sekin gibi son nefesine kadar çatıştı

Görüntülerde şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in, tıpkı İzmir Adliyesi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin gibi son nefesine kadar teröristlerle çatıştığı anlar yer alıyor. Çatışma anlarına ilişkin görüntülerde, Gezer'in yere yatarak teröristlerden birisini vurduğu ve çatışmaya girdiği görülüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >