Merve Boluğur artık oyunculuk yapamayacak

​Merve Boluğur artık oyunculuk yapamayacak
​Merve Boluğur artık oyunculuk yapamayacak

Hızla kilo vermeye başlayan oyuncu Merve Boluğur'a doktorundan set yasağı geldi.

Hızla kilo vermeye başlayan oyuncu Merve Boluğur'a doktorundan set yasağı geldi.


Rol aldığı dizi 5 bölüm sürdü
Geçtiğimiz sezon rol aldığı dizi sadece 5 bölüm süren Boluğur için bu sezon da Gazino adlı dizide oynayacağı söyleniyordu. Fakat dizi ile ilgili de henüz kesinleşen bir durum olmadı.
Rol aldığı dizi 5 bölüm sürdü Geçtiğimiz sezon rol aldığı dizi sadece 5 bölüm süren Boluğur için bu sezon da Gazino adlı dizide oynayacağı söyleniyordu. Fakat dizi ile ilgili de henüz kesinleşen bir durum olmadı.
Boşanma süreci kilo kaybettirdi
3 yıllık eşi Murat Dalkılıç'dan geçtiğimiz aylarda boşanan Boluğur bu süreçte tam 8 kilo kaybederek 43 kiloya düştü.
Boşanma süreci kilo kaybettirdi 3 yıllık eşi Murat Dalkılıç'dan geçtiğimiz aylarda boşanan Boluğur bu süreçte tam 8 kilo kaybederek 43 kiloya düştü.
Doktoru setleri yasakladı!
Zayıflamış ve üzgün hali gözlerden kaçmayan Boluğur'a doktorundan set yasağı geldi. İddia'ya göre Boluğur'un doktoru:"Bir süre dizi ve film setlerinden uzak dur. Çekimlerin uzun saatlersürmesi ve o yoğun tempo, sağlığına zarar verebilir" diyerek uyardı.
Doktoru setleri yasakladı! Zayıflamış ve üzgün hali gözlerden kaçmayan Boluğur'a doktorundan set yasağı geldi. İddia'ya göre Boluğur'un doktoru:"Bir süre dizi ve film setlerinden uzak dur. Çekimlerin uzun saatlersürmesi ve o yoğun tempo, sağlığına zarar verebilir" diyerek uyardı.
Marka yüzü olacak
Doktorundan uyarı alan ve son olarak bir markanın yüzü olan Boluğur ise iş kariyerini bu alanda sürdürme kararı aldı.
Marka yüzü olacak Doktorundan uyarı alan ve son olarak bir markanın yüzü olan Boluğur ise iş kariyerini bu alanda sürdürme kararı aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >