Meryem Uzerli'den hayranlarını sevindirecek haber: Uzerli bu akşam sahnede!

Meryem Uzerli, bu akşam Suzi karakteriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın dev kadrosunda göreve başlıyor.

Meryem Uzerli hayranlarının merakla beklediği gün geldi. Ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Uzerli'nin canlandırdığı Suzi karakterinin bu bölümde yaptıkları çok can yakacağa benziyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu da 53. bölüm fragmanı ile büyük değişikliğe uğruyor. Ekranların sevilen yüzü Meryem Uzerli, Suzi karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a giriş yapıyor.

İşte detaylar
Hızır, üstlerine oynanan oyunu bozmak, net bir adım atmak üzere masanın toplanmasını talep eder. Hainin kim olduğu artık bellidir ve eller bu kez onun ölümüne kalkacaktır. Ünal Kaplan'ın uzun zamandır sözünü ettiği Suzi, bir görevi tamamlamak üzere Türkiye'ye gelir. Ayağının tozuyla yaptığı eylem, ziyareti süresince epey can yakacağının sinyallerini verir. Meryem'in çağrısı Hızır'ı eve geri döndürür. Bir Çakırbeyli'nin daha aileye katılacağı haberi evde bayram havası estirir ama yaşanan olaylar buna engel olur.





2011'de Muhteşem Yüzyıl ile başladı

                                    Sanatçının oyunculuk kariyeri Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı.
2011'de Muhteşem Yüzyıl ile başladı Sanatçının oyunculuk kariyeri Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başladı.
Gecenin Kraliçesi

                                    Başrollerini Murat Yıldırım ile paylaştığı 2015 yapım, Gecenin Kraliçesi ile devam etti.
Gecenin Kraliçesi Başrollerini Murat Yıldırım ile paylaştığı 2015 yapım, Gecenin Kraliçesi ile devam etti.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

                                    Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı salı akşamlarının dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol almaya hazırlanıyor.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı salı akşamlarının dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol almaya hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >