Meteoroloji duyurdu: Serin hava gidiyor, sıcak hava geri geliyor

Arşiv
Arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Mevsim normallerini altında seyreden hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde artacağı ve hafta sonu güneşli bir havanın ülke geneline hakim olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop, Artvin, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van'ın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava sıcaklığı nasıl olacak?

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı; kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?

İstanbul'da parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken hava sıcaklıklarında mevsim normallerinin biraz altında olması bekleniyor.

  • 06.00 - 09.00 hissedilen sıcaklık 22 derece
  • 09.00 - 12.00 hissedilen sıcaklık 25 derece
  • 12.00 - 15.00 hissedilen sıcaklık 27 derece
  • 15.00 - 18.00 hissedilen sıcaklık 24 derece
  • 18.00 - 21.00 hissedilen sıcaklık 22 derece
  • 21.00 - 24.00 hissedilen sıcaklık 21 derece

Hafta sonu hava nasıl olacak?

İstanbul'da hava sıcaklıkları çarşamba gününden itibaren artmaya mevsim normalleri seviyesine gelmesi bekleniyor. İstanbul'da hafta sonu güneşli bir hava beklenirken en yüksek sıcaklık da 30 derece olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >