Meteorolojiden İstanbul ve 4 il için sağanak yağış uyarısı

Arşiv
Arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için sağanak yağış uyarısında bulundu. 5 gün sürmesi beklenen yağışlarla sıcaklıkların 3-4 derece azalması bekleniyor.

NTV'nin haberine göre; Türkiye'nin batı bölgeleri yağışlı havanın etkisi altına girdi. Ülkenin önce batısında, sonra Anadolu'da yağmur geçişleri olacak. Sıcaklıklar 3-4 derece azalıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ için sağanak yağış uyarısında bulundu.

İstanbul'da uzun zaman sonra yağmur var, sıcaklık 24 derece. Sonraki günlerde yağış zayıf. Ankara, İzmir, Bursa'da da sağanak geçişi olacak. Antalya'nın ise yağmur daha çok iç kesimlerinde. Ankara 27, İzmir 28, Bursa 26, Antalya 30 derece.

Marmara genelinde Edirne'den Sakarya'ya kadar yağmur var ve ara ara kuvvetli de olacak. Sıcaklıklar 24-26 dereceye iniyor.

İç Anadolu'da Eskişehir tarafı yağışlı. Sivas 29, Eskişehir 27 derece. Hafta sonu yağış bölge genelinde ve daha kuvvetli olacak.

Ege'de yağışlar daha çok iç kesimleri etkilese de kıyılarda da görülecek. Bölgede 3-4 gün boyunca aralıklı yağmur var. Manisa 29, Muğla 26, Bodrum 31 derece.

Akdeniz'de sıcaklık biraz düşüyor, yaylalar ve toroslar bölümünde yağış geçişleri olacak. Cuma akşamı Adana'ya yağmur gelecek. Adana ve Mersin 32, Isparta 27 derece. Güneydoğu güneşli, Gaziantep 34, Diyarbakır 35 derece.

Karadeniz'de Düzce, Kastamonu boyunca yağmur var. Bölgede yağışlar 5 gün sürecek. Bolu 25, Samsun ve Trabzon 26 derece. Doğu Anadolu'da Erzurum 26, Malatya 31 derece. Cuma günü Erzurum, Kars kesiminde yağış bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >