Meteorolojiden uyarı geldi: Kuvvetli rüzgar geri döndü

Meteorolojiden yağış uyarısı geldi.
Meteorolojiden yağış uyarısı geldi.

Meteorolojiden yapılan son açıklamalara göre, Doğu Karadeniz sağanak yağışın etkisi altındayken, diğer bölgelerde güneşin yüzünü göstermesi bekleniyor.Marmara, Ege ve batı Akdeniz'de ise kuvvetli poyraz etkili olurken sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğusunun parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun güneyi, Karadeniz kıyı kesimleri ve Artvin çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli rüzgar bekleniyor

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvete, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı ve Güney Ege ile Antalya Körfezi'nde yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >