Mevsim farkı olmadan mangal yapmaktan vazgeçmeyenlerin yaşadığı zorluklar

Mangal yakmak bir tutku diyorsanız; bu zorlukları yaşamayı da göze alıyorsunuz demektir.

Mangal ya da piknik denildiği zaman neredeyse herkesin gözünün önünde sıcak bir yaz günü canlanır. Ancak gerçek bir mangal tutkunuysanız; sizin için yaz-kış fark etmez. Kışın mangal yakmak zordur ama bu zevkten mahrum kalamam diyenlerin yaşadığı zorluklar;
Yanması çok zorlar
Kışın mangal yakmak çok zordur. Soğuk hava ve rüzgar mangalın tutuşmasını zorlaştırır.
Yanması çok zorlar Kışın mangal yakmak çok zordur. Soğuk hava ve rüzgar mangalın tutuşmasını zorlaştırır.
Soğuk çok soğuk
Mangal yapmaya karar verdiyseniz; illaki bir piknik alanına gitmek isteyeceksiniz. Soğuk havada, termosla getirdiğiniz sıcak içecekleri yudumlamak sizi donmaktan koruyabilir (!) Siz mangalın başında, yakınlarınız ise piknik masasında zor anlar yaşayabilir.
Soğuk çok soğuk Mangal yapmaya karar verdiyseniz; illaki bir piknik alanına gitmek isteyeceksiniz. Soğuk havada, termosla getirdiğiniz sıcak içecekleri yudumlamak sizi donmaktan koruyabilir (!) Siz mangalın başında, yakınlarınız ise piknik masasında zor anlar yaşayabilir.
Balıksız olur mu hiç?
Kışın mangal yapanların ilk tercihi genellikle balık olur. Ancak balığın kokusu ve dumanı sizi etkileyebilir.
Balıksız olur mu hiç? Kışın mangal yapanların ilk tercihi genellikle balık olur. Ancak balığın kokusu ve dumanı sizi etkileyebilir.
Temizlemesi zor
Buz gibi havada içinizi ısıtmak için mangal ateşinde çay yapabilirsiniz. Ancak piknikten sonra o çaydanlığın temizlenmesi sizi fazlasıyla yoracak.
Temizlemesi zor Buz gibi havada içinizi ısıtmak için mangal ateşinde çay yapabilirsiniz. Ancak piknikten sonra o çaydanlığın temizlenmesi sizi fazlasıyla yoracak.
Yağmur, çamur
Malum kar-kış, yağmur ve çamur size zorluk yaşatabilir.
Yağmur, çamur Malum kar-kış, yağmur ve çamur size zorluk yaşatabilir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >