MFÖ tarihinde bir milat!

MFÖ
MFÖ

Yeni albümlerini çıkaran MFÖ'den milat açıklaması!

Yeni albümlerini çıkaran MFÖ, ilk kez akustik bir çalışma hazırladı. Fuat Güner, “Gitarlarımızı aldık, aranjörsüz ve stüdyo endişesi olmadan, evimizde güzel bir albüm yaptık. Bu, MFÖ tarihinde bir milat” dedi.

12 şarkılık yeni proje
MFÖ grubu, 11 yıl aradan sonra "Kendi Kendine" albümüyle müzikseverlerle buluştu.Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan ekip, 12 şarkılık bir projeye imza attı.
12 şarkılık yeni proje MFÖ grubu, 11 yıl aradan sonra "Kendi Kendine" albümüyle müzikseverlerle buluştu.Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan ekip, 12 şarkılık bir projeye imza attı.
10 şarkı Alanson imzalı
Albüm, bugün DMC etiketiyle raflardaki ve dijital platformlardaki yerini aldı. Altı ayda hazırlanan ve tamamı akustik olan parçaların 10 tanesinin sözü Alanson imzası taşıyor. Kayıtları Güner’in evindeki stüdyoda gerçekleştiren ekip, klasik sound’unun dışında farklı bir çalışma hazırladı.
10 şarkı Alanson imzalı Albüm, bugün DMC etiketiyle raflardaki ve dijital platformlardaki yerini aldı. Altı ayda hazırlanan ve tamamı akustik olan parçaların 10 tanesinin sözü Alanson imzası taşıyor. Kayıtları Güner’in evindeki stüdyoda gerçekleştiren ekip, klasik sound’unun dışında farklı bir çalışma hazırladı.
"Elektronik enstrüman yok"
Albümle ilgili duygularını paylaşan Alanson, “Akustik ve yumuşak bir çalışma oldu. Hiç elektronik enstrüman kullanmadık. Müzik hayatımızda bir dönüm noktası oldu” dedi.
"Elektronik enstrüman yok" Albümle ilgili duygularını paylaşan Alanson, “Akustik ve yumuşak bir çalışma oldu. Hiç elektronik enstrüman kullanmadık. Müzik hayatımızda bir dönüm noktası oldu” dedi.
"MFÖ tarihinde bir ilk"
Faut Güner ise, “Gitarlarımızı aldık, aranjörsüz ve stüdyo endişesi olmadan, evimizde içimize sinen güzel bir albüm yaptık. Bu, MFÖ tarihinde bir milat” açıklamasında bulundu.
"MFÖ tarihinde bir ilk" Faut Güner ise, “Gitarlarımızı aldık, aranjörsüz ve stüdyo endişesi olmadan, evimizde içimize sinen güzel bir albüm yaptık. Bu, MFÖ tarihinde bir milat” açıklamasında bulundu.
"Herkesin ruh haline de iyi gelecek"
Özkan Uğur, “Şarkılarımız herkesin ruh haline de iyi gelecek. Hep beraber çalıp söyledik, sahnede plaktakinin aynısını icra edeceğiz” açıklamasını yaptı.
"Herkesin ruh haline de iyi gelecek" Özkan Uğur, “Şarkılarımız herkesin ruh haline de iyi gelecek. Hep beraber çalıp söyledik, sahnede plaktakinin aynısını icra edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >