MHP lideri Bahçeli'den Esenyurt'taki cinayetlere ilişkin açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Esenyurt'taki tekel bayisinde gerçekleştirilen silahlı saldırıya değinen Bahçeli, "Suç ve suçluyla mücadele kararlılıkla devam edecek, bu süreçte hiç kimsenin gözünün yaşına da bakılmayacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli yazılı açıklamasında gündemdeki konulara ilişkin mesajlar da verdi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir tekel bayisinde gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmede bulunan Bahçeli, “Esenyurt’ta işlenen menfur bir cinayet üzerinden toplumsal yapıya korku aşılayan, tedirginliği artıran, güven ve huzur ortamını karartmaya çalışanlar da siyasetten ve demokrasinden umudunu kesen zillet zihniyetinden başkası değildir” dedi.

Bahçeli, suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla süreceği mesajını verip, “Bu süreçte hiç kimsenin gözünün yaşına da bakılmayacaktır” Ifadelerini kullandı.

MHP lideri açıklamasında, Muğla'daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının ağaç kesilerek genişletilmek istenmesine yönelik tepkilere de değindi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >