MHP lideri Bahçeli'den falling stars akımına sert tepki

MHP Lideri Devlet Bahçeli
MHP Lideri Devlet Bahçeli

MHP lideri Bahçeli, bazı Türk ünlülerin da katıldığı lüks mekanların girişinden ya da lüks araçların kapısından düşmüş gibi poz vererek sosyal medya hesaplarından paylaşım yapılarak yayılan falling stars akımına Twitter hesabından sert tepki gösterdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 26 Eylül Türk Dil Bayramı dolayısıyla sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklamada bulundu.

Bahçeli, son günlerde bazı Türk ünlülerin da katıldığı lüks mekanların girişinden ya da lüks araçların kapısından düşmüş gibi poz vererek sosyal medya hesaplarından paylaşım yapılarak yayılan falling stars akımına sert ifadelerle tepki gösterdi.

Bahçeli konuya ilişkin şunları kaydetti:

  • “Türkçe'yi bayraklaştırırsak, sosyal medyada yeni bir akım olarak yutturulmaya çalışılan, özel jet, lüks otomobil ya da villasında ayağı takılıp düşmüş gibi sahte poz verenlere kanıp yozlaşmış akınlara itibar etmeyiz. Ayakta bulamadıklarını yerde arayanlara kulak asmayız."

Falling stars akımı nedir?

  • Her geçen gün yeni bir akımın ortaya çıktığı sosyal medyanın yeni trendi Falling Stars (Kayan Yıldızlar) akımı oldu. Hollywood yıldızları başta olmak üzere milyonlarca Instagram kullanıcısı düşme konseptli farklı fotoğraflarını fallingstars etiketiyle paylaşıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >