MHP Lideri Bahçeli’den Tamer Karadağlı’ya tebrik telefonu

Tamer Karadağlı
Tamer Karadağlı

Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın'a yönelik yaptığı mimiklerle tepki çeken ve kendini "Olaydan sonra Yalçın'ın gönderilerine baktım. HDP ve Selahattin Demirtaş'la ilgili paylaşımlar yapmış, onları mı destekliyor?" diyerek savunan Tamer Karadağlı'ya MHP lideri Bahçeli'den destek geldi. Bahçeli, Karadağlı'yı telefonla arayarak Türk Milleti'nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, tiyatro oyuncusu Tamer Karadağlı’ya telefon ederek destek mesajını ilettiğini duyurdu.

İsmail Özdemir paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

Devlet Bahçeli Karadağlı'yı tebrik etti

"Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir. Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >