Microsoft, Linkedln​'i resmen satın aldı

ABD merkezli yazılım devi Microsoft, 26.2 milyar dolar karşılığında Linkedln​'i resmen bünyesine kattı.

Microsoft'un uzunca bir süredir Linkedln'i satın alacağı konuşuluyordu. Hatta son olarak, birkaç gün önce ortaya çıkan haberler neticesinde satın alma sürecinde sona yaklaşıldığı da belirtilmişti. Nihayet beklenen anlaşma gerçekleşti.
Satın alma 26.2 milyar dolara tamamlandı
Microsoft, toplamda 26.2 milyar dolarlık bir anlaşmayla Linkedln'i kendi bünyesine kattı. LinkedIn CEO'su Jeff Weiiner, bu satın almanın şirketi açısından çok önemli olduğunu özellikle belirtti.
Satın alma 26.2 milyar dolara tamamlandı Microsoft, toplamda 26.2 milyar dolarlık bir anlaşmayla Linkedln'i kendi bünyesine kattı. LinkedIn CEO'su Jeff Weiiner, bu satın almanın şirketi açısından çok önemli olduğunu özellikle belirtti.
Microsoft uygulamaları daha efektif olacak
Peki ama ABD merkezli Microsoft, Linkedln 'i hangi amaçlar doğrultusunda kullanacak? Aslında satın almayla ilgili haberlerin çıkmasıyla birlikte birçok kişi bu sorunun cevabını merak etmeye başlamıştı. Microsoft'un CEO'su Satya Nadella konuyla ilgili olarak Office 365, ERP, CRM ve Microsoft Dynamics uygulamalarının çok daha efektif bir hale geleceğini belirtiyor.
Microsoft uygulamaları daha efektif olacak Peki ama ABD merkezli Microsoft, Linkedln 'i hangi amaçlar doğrultusunda kullanacak? Aslında satın almayla ilgili haberlerin çıkmasıyla birlikte birçok kişi bu sorunun cevabını merak etmeye başlamıştı. Microsoft'un CEO'su Satya Nadella konuyla ilgili olarak Office 365, ERP, CRM ve Microsoft Dynamics uygulamalarının çok daha efektif bir hale geleceğini belirtiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >