Mide küçültme ameliyatı ile 90 kilo birden veren Pelin Öztekin çıkan haberlerden rahatsız

pelin öztekin

"İnsanlar zayıfladıktan sonra kilo değişimim ile beraber karakterimin ya da hayatımın da değiştiğini sanıyor."

Ünlü oyuncu Pelin Öztekin, yeni dizisi Evimdeki Düşman ile kamera karşısına geçti. Zayıfladıktan sonraki süreçte daha farklı rollerde oynamaya başlayan Öztekin, kilolu hali ile ilgili haberlere de konu olmaya devam ediyor.

Haber Türk'e verdiği röportajda konuşan Öztekin artık bu tarz haberlere konu olmaktan bıktığını söyledi.

Öztekin, "Dört yıl önce mide ameliyatı geçirdiniz ve 90 kilo verdiniz. Yeni haliniz size neler hissettiriyor?" sorusuna: "İdeal kiloya ve sağlıklı bir vücuda ulaşabilmek için hırs yaptım. Şu an iyi bir noktadayım. Bu konuda çok sayıda mesaj alıyorum. Hem kadınlar hem de erkekler beni rol model olarak görüyor. Ama sürekli zayıflamam üzerinden haberler yapılmasından sıkıldım. Ben hep kendimle barışıktım. İnsanlar zayıfladıktan sonra kilo değişimim ile beraber karakterimin ya da hayatımın da değiştiğini sanıyor. Oysa kilolarımla beraber sadece yaşam kalitem ve görünümüm değişti. Ben yine aynı benim. Hem bana kalırsa her kadın güzeldir." dedi.

Pelin Öztekin kimdir?

1987 yılında İzmit'te doğdu. Tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızıdır. İlkokul ve ortaokulu Nurettin Teksan okulunda okuduktan sonra liseyi Fenerbahçe lisesinde tamamladı. Orta okulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi, bir dönemde Fransa da Ecole des Roches da dil eğitimi aldı.

Lisenin bitmesiyle birlikte 2005 yılında "Hayat Bilgisi" dizisinde Demet karakteriyle ilk televizyon dizisine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı.Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro da değişik roller aldı.2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyasında Şebnem karakteriyle rol aldı.

2012 yılında Star TV'de yayınlanan "Benzemez Kimse Sana"adlı yarışma programında yarışmacı olarak görev aldı.

20 Mart 2014 tarihinde mide ameliyatı geçirip 6 ayda 153 kilodan 100 kiloya düşen oyuncu Pelin Öztekin, 2015 yılında da şubat ayında 25 kilo daha verip 75 kiloya indi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >