Milor'un tabiriyle 'kabus' yemek mutfakta denendi: Ortaya görülmemiş bir yemek çıktı

Vedat Milor'un tarifiyle, Kabus Yemek
Vedat Milor'un tarifiyle, Kabus Yemek

● Ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor, Twitter'da karşılaştığı bir yemek tarifini takipçileriyle paylaştı.

● Buraya kadar her şey normal, lakin Milor tarifi görünce tepkisini gizleyemedi ve bugüne kadar gördüğü en kötü yemek olduğunu vurgulamak için adı olmayan yemeğe 'Kabus Yemek' adını verdi.

● Bu Kabus Yemek'in yapılışı ve görünümü sosyal medyada çok konuşulunca ABD'li usta bir aşçı herkes için yemeğin yapılışını adım adım anlattı. Sonuç ise 'Kabus'.

Türkiye'de yemek denilince akla ilk gelen isimlerden birisi Vedat Milor, bu titrinin yanına bir de sosyal medya fenomeni unvanını ekledi. Özellikletakipçileriyle girdiği etkileşim sayesinde 1 milyonu aşkın bir takipçi sayısına ulaşan Milor, burada yaptığı işlerle her an her saniye gündem olmayı başarıyor. Nitekim son günlerde ortaya çıkardığı 'Kabus Yemek' damak tadına düşkünlerin ortak gündem maddesi olmuş durumda.

Olayı kısaca özetlemek gerekirse, Vedat Milor iki gün önce Twitter'da gezerken karşılaştığı ilginç bir yemek tarifi için ''Hani bazı korkufilmlerinde baş aktör sürekli kabustan uyanır, bu bir türlü bitmez. Tam olarak öyle hissettirdi.'' yorumunda bulundu.

İşte Milor'un bahsettiği o yemek tarifini videosu

Sosyal medya kullanıcıları tarafından tartışmanın odağı haline gelen yemek bir anda tüm dünyada gündem oldu. Bu yemeği diğer yemeklerden ayıran en belirgin özellikse 'Pizza, Tavuk Pane ve Taco' yemeklerinin karışımı olması.

Daha sonra çok konuşulan bu yemeği ABD'li aşçı ve yemek yazarı Shay Spence takipçileri için video çekerek hazırladı. Spence çektiği yemek tarif videosunu da Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

İşte Milor'un 'Kabus Yemeği' ve yapılışı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >