Milyonlarca dolar kazanan 8 kişinin ünlü olmadan önce çalıştıkları 'sıradan' işler

Sürekli kameralar karşısında görülen meşhur insanların haberlerine çokça rastlarız. Fakat bu insanların birçoğunun ünü doğuştan gelmez. Aksine genellikle para ve şöhret yıllarca yapılan disiplinli çalışma, geçirilen uzun sefalet yılları ve bolca hayal kırıklığı ile beraber gelir.

İşte her ay milyonlarca dolar kazanan ünlülerin önceden yaptıkları sıradan işler.

Eva Mendez

                                    Hayalet Sürücü başta olmak üzere birçok filmde rol alan Eva Mendez oyuncu olmadan önce alışveriş merkezinde sosisli satan bir mağazada çalışıyordu.
Eva Mendez Hayalet Sürücü başta olmak üzere birçok filmde rol alan Eva Mendez oyuncu olmadan önce alışveriş merkezinde sosisli satan bir mağazada çalışıyordu.
Patrick Dempsey

                                    Çığlık, Transformers gibi birçok filmde rol alan Holywood yıldızı Patrick Dempsey, meşhur olmadan önceki mesleği sihirbazlıktı.
Patrick Dempsey Çığlık, Transformers gibi birçok filmde rol alan Holywood yıldızı Patrick Dempsey, meşhur olmadan önceki mesleği sihirbazlıktı.
Hugh Jackman

                                    X-Men filminin Wolverine'i olarak tüm dünyada tanınan başarılı oyuncu Hugh Jackman'ın önceden doğum günü partilerinde palyaço olarak çalışırdı.
Hugh Jackman X-Men filminin Wolverine'i olarak tüm dünyada tanınan başarılı oyuncu Hugh Jackman'ın önceden doğum günü partilerinde palyaço olarak çalışırdı.
Sean Connery

                                    James Bond filmlerinin efsane yıldızı Sean Connery'nin filmleri tüm dünyada milyonlarca kişi izlenmeden önce kamyonla evlere süt götürüyordu.
Sean Connery James Bond filmlerinin efsane yıldızı Sean Connery'nin filmleri tüm dünyada milyonlarca kişi izlenmeden önce kamyonla evlere süt götürüyordu.
Harrison Ford

                                    İndiana Jones ve Yıldız Savaşları filmlerinden aşina olduğumuz Holywood yıldızı Harrison Ford sette marangoz olarak çalışırken keşfedildi.
Harrison Ford İndiana Jones ve Yıldız Savaşları filmlerinden aşina olduğumuz Holywood yıldızı Harrison Ford sette marangoz olarak çalışırken keşfedildi.
Madonna

                                    Ünlü şarkıcı ve oyuncu Madonna önceden bir donut dükkanında çalışıyordu.
Madonna Ünlü şarkıcı ve oyuncu Madonna önceden bir donut dükkanında çalışıyordu.
Johnny Depp

                                    Oynadığı sıradışı karakterlerin altından başarıyla kalkan Karayip Korsanları'nın Jack Sparrow'u önceden hayatta kalabilmek için kalem satıyordu.
Johnny Depp Oynadığı sıradışı karakterlerin altından başarıyla kalkan Karayip Korsanları'nın Jack Sparrow'u önceden hayatta kalabilmek için kalem satıyordu.
Nicolas Cage

                                    Nobel Ödüllü oyuncu Nicolas Cage meşhur olmadan önce bir tiyatroda patlamış mısır satıyordu.
Nicolas Cage Nobel Ödüllü oyuncu Nicolas Cage meşhur olmadan önce bir tiyatroda patlamış mısır satıyordu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >