Mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için, çim biçme makineleri çalıştırıldı

Dün Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasında canlı yayınlandı. mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için çim biçme makineleri çalıştırdı

Yenikapı Miting alanında düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasında da canlı yayınlandı.

'nin değişik eyaletlerinden gelen Türkler, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne destek vermek amacıyla teroristbaşı Gülen'in Pocono dağı eteğindeki malikanesinin önünde toplandı. Türk vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla FETÖ'yü lanetledi.

- ÇİM BİÇME MAKİNELERİNİ ÇALIŞTIRDILAR

FETÖ üyelerinin, mitingde konuşan liderlerin sesini bastırmak için Gülen'in malikanesinde ve etraftaki bazı evlerin bahçelerinde yüksek desibelli çim biçme makineleri çalıştırdıkları görüldü. Söz konusu makinaların, mitingin sesini bastıramadığı dikkati çekti.

Çıldıran FETÖ'cü teröristlerin ayrıca, mitinge gelen Türkler araçlarını park edemesinler diye bölgedeki tüm park alanlarının önüne şerit çektiği gözlendi.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >