Monster Hunter: World’un sistem gereksinimleri belli oldu

​Monster Hunter: World’un sistem gereksinimleri belli oldu
​Monster Hunter: World’un sistem gereksinimleri belli oldu

Önce konsolla buluşan, sonrasında da PC kullanıcılarının da merak içerisinde beklediği Monster Hunter serisinin son oyunu World, ciddi bir kitleyi internet sitesine çekmeyi başardı. Sürekli yenilemeyle oyunun sistem gereksinimlerini bekleyen oyuncular, iddialı bir grafik vaadiyle gelen oyun için tereddüt yaşamaya başladı bile. Peki Monster Hunter: World ne zaman çıkacak? Monster Hunter: World sistem gereksinimleri nedir? Tüm bu soruların cevabı haberimizde…

Önümüzdeki ay PC kullanıcıları için aktif hale getirilecek olan Monster Hunter:World, serinin diğer oyunlarının ortaya çıkardığı sağlam arka plan ile şimdiden merak edilen oyunlar listesinde kendine yer bulmayı başarıyor. Sinematografik görüntü topluluğu, keyifli oynanış ve başarılı görsel efektleri ile alaka toplamayı başaran Monster Hunterserisi, son oyunu World ile neler ortaya koyacağını hep birlikte göreceğiz. Oyuna dair ortaya çıkan bilgilerde PC kullanıcılarını üzecek kimi referanslar da yer alıyor. Şöyle ki, oyunun PC versiyon grafikleri konsolla birebir aynı olacak. Yani ciddi performans beklentisi de bu oyunla birlikte geliyor denebilir.

Monster Hunter: World ne zaman çıkacak?

Monster Hunter: World yapımcıları, konsolla birebir aynı grafik kalitesinde üretim yapacağı PC kullanıcılarına verdiği kötü haberi makul kılmak için ücretsiz bir yama yayınlamayı planlıyor. Bu yama sayesinde oyuncular, grafik problemlerini çözebilmek noktasında başarılı olacak. Şayet herhangi bir son dakika değişikliği ile karşılaşmazsak Moster Hunter: World, gelecek ay içerisinde PC oyuncularıyla buluşmuş olacak.

Oyunun önerilen sistem gereksinimleri

  • OS: Windows 7, 8, 8.1, 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i7 3770 3.4GHz / Intel Core i3 8350 4GHz / AMD Ryzen 5 1500X
  • RAM: 8GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 570X (4GB VRAM)
  • Depolama: 20GB
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >