Müge Anlı'ya katılan baba 'tutuklandı'

Müge Anlı.
Müge Anlı.

Müge Anlı'nın programına katılan ve kızının evden gittiğini söyleyen baba Kenan Danışman tutuklandı. 1990 yılında bir çocuğu öldürdüğü için tutuklanan babanın birçok suça da karıştığı belirlendi. Danışman'ın ayrıca kesinleşmiş cezası olduğu da belirlendi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programın katılan ve kızı Selma'nın evden gittiğini söyleyen babaKenan Danışman'ın 1990 yılında 17 yaşında bir çocuğu öldürmekten tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayıp kızını aramak için televizyon programına çıkan kişinin cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı.

17 yaşındaki bir genci öldüren Kenan Danışman, 6 yıl cezaevinde kaldı. Danışman, 6 yıl sonra ise şartla tahliye edildi. Ancak cezaevinden çıktıktan sonra da bıçaklama, gasp, yağma gibi birçok suça karıştı.

Polis memuru Danışman'ı hatırladı

Fakat sürekli yer değiştiren Danışman, bir türlü yakalanamadı. Geçtiğimiz hafta Kenan Danışman, evden kaçan kızını bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Kızının bulunmasını isteyen Danışman, geçmişinden ise hiç bahsetmedi. Şans eseri programı izleyen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği'nde görevli bir polis, Danışman'ı hatırladı. İçerisindeki kuşkuyu gidermek için tüm aranan şahıslarla ilgili dosyaları inceleyen polis memuru, Kenan Danışman'ı buldu.

15 yıl cezası var

  • Kenan Danışman'ın, Gebze Cumhuriyet Mahallesi'nde kaldığını belirleyen ekipler hemen eve baskın düzenledi. Şartlı tahliye kurallarını ihlal eden Kenan Danışman cinayet suçundan tutuklandı. 15 yıl 3 ay 21 günlük cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi.

Programdan bir kesit;

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >