Müge Anlı'da Türk televizyon tarihine geçecek olay!

Müge Anlı
Müge Anlı

Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te tarihi geçecek bir olay yaşandı!

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tarihe geçecek bir olay yaşandı.

Bir başarıya daha imza attı!
Kayıpları bulması ve cinayetleri çözmesi ile bilinen Müge Anlı, ekibiyle birlikte Türk televizyon tarihine geçecek bir başarıya daha imza attı.
Bir başarıya daha imza attı! Kayıpları bulması ve cinayetleri çözmesi ile bilinen Müge Anlı, ekibiyle birlikte Türk televizyon tarihine geçecek bir başarıya daha imza attı.
3 dakika rekoru kırdı!
Müge Anlı, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Konuk ettiği Sibel Tileman’ın 43 yıldır hiç görmediği babasını tam 3 dakika içinde buldu.


İstanbul’da yaşayan Sibel Tileman, hiç tanımadığı babasını aramak için Anlı'nın programına başvurdu. Babasının Aksaraylı Ahmet Özhan olduğunu söylemesinin üzerinden yalnızca 3 dakika sonra, Müge Anlı bir rekora daha imza atarak genç kadının babasını buldu.
3 dakika rekoru kırdı! Müge Anlı, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Konuk ettiği Sibel Tileman’ın 43 yıldır hiç görmediği babasını tam 3 dakika içinde buldu. İstanbul’da yaşayan Sibel Tileman, hiç tanımadığı babasını aramak için Anlı'nın programına başvurdu. Babasının Aksaraylı Ahmet Özhan olduğunu söylemesinin üzerinden yalnızca 3 dakika sonra, Müge Anlı bir rekora daha imza atarak genç kadının babasını buldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >