Muhabirlikten medya patronluğuna! Acun hayatının dönüm noktasını anlattı

Acun
Acun

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Şansal Büyüka'dan ödül alan Acun Ilıcalı, hayatının dönüm noktasını anlatırken duygularına hakim olamadı.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Şansal Büyüka'dan ödül alan Acun Ilıcalı duygusal anlar yaşadı. Büyüka ile anısını paylaşan, Ilıcalı'nın gözleri doldu.

Ödül gecesine katıldı
Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün akşam akşam Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Ödül gecesine katıldı Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün akşam akşam Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Duygusal anlar yaşandı!
En İyi Yarışma Ödülü'nün kazanan Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, ödülünü ustası Şansal Büyüka'da alınca duygusal anlar yaşadı.
Duygusal anlar yaşandı! En İyi Yarışma Ödülü'nün kazanan Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, ödülünü ustası Şansal Büyüka'da alınca duygusal anlar yaşadı.
"O günü hiç unutamam!"
Davete eşi Şeyma Subaşı ile katılan Ilıcalı, Şansal Büyüka'nın hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "12. Altın Kelebek'im. Ekibimle gurur duyuyorum. Ben bir muhabirken Şansal Abi beni kaçırttı. Uçaktan indik, 'Şansal Abi seni transfer etmek istiyor.' dediler. Amokachi yanımdaydı. 'Kim arıyor' diye sorunca ben 'Beni başka kanala transfer etmek istiyorlar' dedim. '10 milyonluk futbolcuyum, kimse beni gece yarısı transfer etmedi. Şimdiki maaşının 10 katını iste' dedi. Şansal abi de 'Senin uzun zamandır peşindeyim, kısmet bugüneymiş' dedi. O günü hiç unutmam" diyerek duygusal anlar yaşadı.
"O günü hiç unutamam!" Davete eşi Şeyma Subaşı ile katılan Ilıcalı, Şansal Büyüka'nın hayatında önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "12. Altın Kelebek'im. Ekibimle gurur duyuyorum. Ben bir muhabirken Şansal Abi beni kaçırttı. Uçaktan indik, 'Şansal Abi seni transfer etmek istiyor.' dediler. Amokachi yanımdaydı. 'Kim arıyor' diye sorunca ben 'Beni başka kanala transfer etmek istiyorlar' dedim. '10 milyonluk futbolcuyum, kimse beni gece yarısı transfer etmedi. Şimdiki maaşının 10 katını iste' dedi. Şansal abi de 'Senin uzun zamandır peşindeyim, kısmet bugüneymiş' dedi. O günü hiç unutmam" diyerek duygusal anlar yaşadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >