Muhteşem Yüzyıl hava durumunun bile gerisinde kaldı

2. sezonuna yeni kadrosuyla iddialı bir giriş yapan Muhteşem Yüzyıl dizisi başladığı günden bu yana kan kaybetmeye devam ediyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı olarak 2015 yılında başlayan fakat hem oyuncu seçimi hem de tarihi çok farklı lanse etmesinden dolayı ağır eleştirilere maruz kalan yapım, bu sezon farklı bir kanalda ve yeni hikayesiyle 2.sezonuna başlamıştı. Gerçek tarihle uzaktan yakından ilgisi olmayan dizi, aldığı düşük reytingler ile de büyük zarara uğradı.
Hava durumunun bile gerisinde 
Son yayınladığı bölüm ile AB grubundaki reytinglerini yükselten dizi total grubunda ise yine 25. sırada kaldı. Gündüz kuşağında yayınlanan kadın&eğlence programları dahil birçok yayının altında kalan yapımın sadece birkaç dakika süren haber bülteni sonrası hava durumu bülteninin de altında kalması dikkatlerden kaçmadı.
Hava durumunun bile gerisinde Son yayınladığı bölüm ile AB grubundaki reytinglerini yükselten dizi total grubunda ise yine 25. sırada kaldı. Gündüz kuşağında yayınlanan kadın&eğlence programları dahil birçok yayının altında kalan yapımın sadece birkaç dakika süren haber bülteni sonrası hava durumu bülteninin de altında kalması dikkatlerden kaçmadı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >