Murat Boz ve Rafet El Roman arasında çocuk kaçırma polemiği!

Rafet El Roman ve Murat Boz
Rafet El Roman ve Murat Boz

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Rafet El Roman'ı kızdırdı.

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabı üzerinden bir televizyon programında çocuğunun eşi tarafından kaçırıldığını söyleyen Kevser adındaki bir annenin fotoğrafını paylaştı.

Boz, paylaşımının altına, "Bir çok takipçim bana yolladı bu bilgiyi. Doğruluk payı nedir ne değildir bilmiyorum. Doğru ise O Anne’nin gözyaşları’nın hem burda hem ahirette hesabı sorulacaktır! Ümidim ve isteğim budur. Anneleri çocuklarından ayıramazsınız.!" notunu düştü.
Bunun üzerine ünlü sanatçı Rafet El Roman'dan, Boz'a tepki geldi. El Roman, aynı görseli repost ederek, "Murat Boz gerçekten başarılı ve işini son derece düzgün yapan isimlerden biridir bu sektörde, mütevazı, alçak gönüllü, nerede görüşsek bir selamını güler yüzünü asla esirgemez... Fakat bu paylaşımında ne kadar objektif olmaya çalışsa da bir başlık, kelime var ki benim asla kabul edemeyeceğim bir ifadedir. Sevgili Murat, bir Anne veya Baba asla ÇOCUĞUNU KAÇIRMAZ. sadece onlar için endişe duyarlar, sahip çıkar veya mücadele ederler. Bunu benden daha iyi hiç kimse anlayamaz... Bu ayrılan çiftler için çok zorlu bir süreçtir, ama sonunda sağlıklı bir çözüm bulacaklarına inanıyorum... Umarım kızmadın bana sevgiler..." ifadelerine yer verdi.

Boz, yaptığı ikinci paylaşımda El Roman'a cevaben şu ifadelere yer verdi, "Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim bunları sizin gibi değerli bir isimden, sanatçıdan duymak beni çok mutlu etti sağ olun. Ayrıca kızmadım niye kızıyım? Benim bu olayda takıldığım nokta “kaçırmak” fiili değil. Bu eylemin adı ne olursa olsun “alıkoymak” veya “Anneyi evlattan ayırmak” olsun. Benim için önemli olan bu fiilin sonuçlarının geldiği nokta. Bir anne evladından mahrum kalıyor, O’nu göremiyor. Karşılıklı sorunlar ne olursa olsun ebeveynlerin sorumluluğu kim haklı kim haksızlara takılmadan ortadaki çocuğun da psikolojisini düşünüp karşı tarafın bir Anne(veya Baba) olduğunu unutmayarak sağ duyu ile hareket etmeleridir. Elbette çocuğum yok belki de bu sebeple subjektif değerlendiriyor olabilirim ama hissettiğim şeyi yazdım. Umarım bu gözü yaşlı Annemiz evladına kavuşmuştur ve sonuç da aile için en hayırlısı olur."

Rafet El Roman, 2006 yılında boşanma hazırlığı yaptığı Tuğba Altıntop’a kızları Şevval ve Su’yu vermek istememişti.

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim bunları sizin gibi değerli bir isimden, sanatçıdan duymak beni çok mutlu etti sağ olun. Ayrıca kızmadım niye kızıyım? Benim bu olayda takıldığım nokta “kaçırmak” fiili değil. Bu eylemin adı ne olursa olsun “alıkoymak” veya “Anne’yi evlattan ayırmak” olsun. Benim için önemli olan bu fiilin sonuçları’nın geldiği nokta. Bir anne evladından mahrum kalıyor, O’nu göremiyor.Karşılıklı sorunlar ne olursa olsun ebeveynlerin sorumluluğu kim haklı kim haksızlara takılmadan ortadaki çocugun da psikolojisini düşünüp karşı tarafın bir Anne(veya Baba) oldugunu unutmayarak sağ duyu ile hareket etmeleridir. Elbette çocugum yok belki de bu sebeple subjektif değerlendiriyor olabilirim ama hissettiğim şeyi yazdım. Umarım bu gözü yaşlı Annemiz evladına kavuşmuştur ve sonuç da aile için en hayırlısı olur. Sevgi ve Selamlarımla @elromanrafet #Repost @elromanrafet with @get_repost ・・・ Murat Boz gerçekten başarılı ve işini son derece düzgün yapan isimlerden biridir bu sektörde, mütavazi, alçakgönüllü, nerede görüşsek bir selamını güler yüzünü asla esirgemez... Fakat bu paylaşımında ne kadar objektif olmaya çalışsada bir başlık, kelime var ki benim asla kabul edemiyceğim bir ifadedir Sevgili Murat ,bir Anne veya Baba asla ÇOCUĞUNU KAÇIRMAZ. sadece onlar için endişe duyarlar, sahip çıkar veya mücadele ederler.. bunu benden daha iyi hiç kimse anlayamaz... bu ayrılan çiftler için çok zorlu bir süreçtir, ama sonunda sağlıklı bir çözüm bulacaklarına inanıyorum... umarım kızmadın bana sevgiler...🙏 @muratboz #Repost @muratboz with @get_repost ・・・ Bir çok takipçim bana yolladı bu bilgiyi. Doğruluk payı nedir ne değildir bilmiyorum. Doğru ise O Anne’nin gözyaşları’nın hem burda hem ahirette hesabı sorulacaktır! Ümidim ve isteğim budur. Anneleri çocuklarından ayıramazsınız. !

Murat Boz (@muratboz)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >