Murat Yıldırım'ı şaşkına uğratan yarışmacı! Öyle bir soruda joker kullandı ki

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında izleyenleri şoke eden bir an yaşandı. Yarışmacının joker kullandığı soruyu görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında izleyenleri şoke eden bir an yaşandı. Yarışmacının joker kullandığı soruyu görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu olan Beyza Aslanbaş, kendisine yöneltilen ilk soruda joker hakkını kullanmak istedi. Seyirciye sorma joker hakkını kullanmak isteyen yarışmacıya, ‘Hangisi, iş alanlarında 'çalışma saatleri' için kullanılan ifadedir?’ sorusu yöneltmişti.

Murta Yıldırım kimdir?

                                    1979 yılında Konya'da dünyaya geldi. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden sekizinci senesinde mezun oldu. Tiyatro ve müziğe oldukça ilgili olan Murat Yıldırım okuduğu üniversitenin tiyatro bölümüne katılmış ve 3 yıl amatör oyunculuk yapmıştır. Televizyonla ilk tanışması ise 2003 senesinde Ölümsüz aşk dizisi ile oldu. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı. Devam eden süreçte, Suskunlar, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş 2, Ayla gibi projelerde yer aldı.
Murta Yıldırım kimdir? 1979 yılında Konya'da dünyaya geldi. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden sekizinci senesinde mezun oldu. Tiyatro ve müziğe oldukça ilgili olan Murat Yıldırım okuduğu üniversitenin tiyatro bölümüne katılmış ve 3 yıl amatör oyunculuk yapmıştır. Televizyonla ilk tanışması ise 2003 senesinde Ölümsüz aşk dizisi ile oldu. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı. Devam eden süreçte, Suskunlar, Kocan Kadar Konuş, Kocan Kadar Konuş 2, Ayla gibi projelerde yer aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >