MÜSİAD 27. Olağan Genel Kurulu başladı

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Salih Demirkol
MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Salih Demirkol

MÜSİAD'ın 27. Olağan Genel Kurulu 29 Nisan'da İstanbul'da düzenleniyor. Depremin ilk anından itibaren kriz masası kurulduğunu hatırlatan MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Salih Demirkol, "MÜSİAD, 2023 yılı itibariyle ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayışıyla Cumhurbaşkanımızın önderliğinde İşadamları derneği olmanın hakkını verip ülke ve dünya ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir." açıklamasında bulundu.

MÜSİAD'ın 27. Olağan Genel Kurulu 29 Nisan'da İstanbul'da düzenleniyor.

İş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı MÜSİAD Genel Kurulu'nda Şanlıurfa Şube Başkanı Salih Demirkol; "Bugün Müsiadımızın 27. Olağan genel kurulunun heyecanını yaşıyoruz. Müsiad ailemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Ülkemizin geçirdiği deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarınada başsağlığı diliyorum. Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerinden korusun, bir daha göstermesin inşallah." dedi.


Demirkol,"1990 yılında kurulan Müsiadımızın başta ülkemize olmak üzere dünya ekonomisine ve istihdama katkısı tartışılmaz bir gerçektir. Müsiad ailesi deprem felaketinde işadamları derneği olarak üstüne düşen vazifeyi hakkıyla yerine getirmiştir. Depremin ilk anından itibaren kriz masası kurulup, deprem bölgesinde sahaya intikal edilmiş yardım çalışmaları başlamış, sahra mutfakları kurulmuş, ardından konteyner kent kurulumları başlamış olup depremzede kardeşlerimize elinden gelenin fazlasını yapmıştır. 2023 yılı itibariyle ‘Türkiye Yüzyılı’ anlayışıyla Cumhurbaşkanımızın önderliğinde İşadamları derneği olmanın hakkını verip ülke ve dünya ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir." açıklamasında bulundu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >