Müslüm filmi yapımcılarına seslendi: Kazançtan Muhterem Nur'a da verin

Muhterem Nur ve Müslüm Gürses, aralarındaki yaş farkına rağmen 30 senelik dev aşklarıyla herkesi kendilerine hayran bırakmayı başardı.
Muhterem Nur ve Müslüm Gürses, aralarındaki yaş farkına rağmen 30 senelik dev aşklarıyla herkesi kendilerine hayran bırakmayı başardı.

Genç şarkıcı Emre Kaya, her Çarşamba günü TRT Müzik'te yayınlanan 'Emre Kaya Apayrı' adlı programından Müslüm filminin yapımcılarına çağrıda bulunarak elde edilen kazançtan Muhterem Nur'a verilmesini istedi.

Emre Kaya, programında Müslüm Gürses ile özdeşleşmiş 'Tanrı İstemezse' isimli şarkıyı söyledi. Şarkının bir bölümünü Gürses'i taklit ederek okuyan Emre Kaya, şarkının ardından milyonlarca izleyicinin önünde Müslüm filminin yapımcılarına Muhterem Nur çağrısında bulundu.

  • Yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği "Müslüm" filmi, vizyona girdiği ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi.
Ünlü şarkıcı Emre Kaya, sanat dünyasında sıkça duyulan sorunlardan birini dile getirerek şunları söyledi: "Film gerçekten çok güzel olmuş. Ancak bir konuya parmak basmak gerekli. Bütün büyük isimler vefat ettikten sonra eşleri maddi sıkıntıya düşüyor. Cem Karaca'dan Erol Büyükburç'a, Barış Manço'ya kadar..."
Ünlü şarkıcı Emre Kaya, sanat dünyasında sıkça duyulan sorunlardan birini dile getirerek şunları söyledi: "Film gerçekten çok güzel olmuş. Ancak bir konuya parmak basmak gerekli. Bütün büyük isimler vefat ettikten sonra eşleri maddi sıkıntıya düşüyor. Cem Karaca'dan Erol Büyükburç'a, Barış Manço'ya kadar..."
Film yapımcısına çağrıda bulundu
Emre Kaya, filmin gişe hasılatını hatırlatarak, kazancın bir bölümünün Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'a aktarılması gerektiğini söyledi. "O yüzden ben buradan filmin yapımcısına çağrıda bulunuyorum. Şu ana kadar yaklaşık 50 milyon lira kazanmış film, umarım daha da çok kazanır. Muhterem Nur'a da kazancın belli bir yüzdesi aktarılır diye ümit ediyorum. Böylesine büyük bir sanatçının eşinin ileride sıkıntıya düştüğü yönündeki haber, bir sanatçı olarak benim içimi acıtır."
Film yapımcısına çağrıda bulundu Emre Kaya, filmin gişe hasılatını hatırlatarak, kazancın bir bölümünün Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'a aktarılması gerektiğini söyledi. "O yüzden ben buradan filmin yapımcısına çağrıda bulunuyorum. Şu ana kadar yaklaşık 50 milyon lira kazanmış film, umarım daha da çok kazanır. Muhterem Nur'a da kazancın belli bir yüzdesi aktarılır diye ümit ediyorum. Böylesine büyük bir sanatçının eşinin ileride sıkıntıya düştüğü yönündeki haber, bir sanatçı olarak benim içimi acıtır."
 788 bin 280 izleyici
Türkiye’nin verilerine göre; ikinci hafta sonunda seyirci sayısını arttıran Müslüm, 788.280 seyirciyle gişe liderliğini sürdürdü. 600 bin seyirciyle görkemli bir açılışa imza atan Müslüm, ikinci hafta sonunda izleyici sayısını yüzde 31,3 artırdı ve 788 bin 280’e çıkardı.
788 bin 280 izleyici Türkiye’nin verilerine göre; ikinci hafta sonunda seyirci sayısını arttıran Müslüm, 788.280 seyirciyle gişe liderliğini sürdürdü. 600 bin seyirciyle görkemli bir açılışa imza atan Müslüm, ikinci hafta sonunda izleyici sayısını yüzde 31,3 artırdı ve 788 bin 280’e çıkardı.
Filmde, Müslüm Gürses'in hayatı anlatılıyor
Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğuyla dikkati çektiği yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran rol alıyor.
Filmde, Müslüm Gürses'in hayatı anlatılıyor Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğuyla dikkati çektiği yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran rol alıyor.
"Film, fazla abartıldı"
Eşi Tuğrul Odabaşı ile sinemaya giden şarkıcı Işın Karaca, 2013 yılında vefat eden Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatan 'Müslüm' filmini izlemeye gitti. Karaca, birçok beğenen kişinin aksine filmin fazla abartıldığını söyledi.
"Film, fazla abartıldı" Eşi Tuğrul Odabaşı ile sinemaya giden şarkıcı Işın Karaca, 2013 yılında vefat eden Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatan 'Müslüm' filmini izlemeye gitti. Karaca, birçok beğenen kişinin aksine filmin fazla abartıldığını söyledi.
"Müslüm Baba da izleseydi benimle aynı fikirde olurdu"
'Müslüm' filmine giden Işın Karaca, 10 günde 2 milyondan fazla kişinin izlediği filmin fazla abartıldığını söyledi. Instagram hesabından sinema çıkışı paylaşım yapan Işın Karaca, şunları açıkladı:


 "Müslüm Baba'nın sesi olmayınca koca film bana zulüm oldu! Millet neden bu kadar abarttı ben anlamadım. Eminim Müslüm Baba da izleseydi benimle aynı fikirde olurdu."
"Müslüm Baba da izleseydi benimle aynı fikirde olurdu" 'Müslüm' filmine giden Işın Karaca, 10 günde 2 milyondan fazla kişinin izlediği filmin fazla abartıldığını söyledi. Instagram hesabından sinema çıkışı paylaşım yapan Işın Karaca, şunları açıkladı: "Müslüm Baba'nın sesi olmayınca koca film bana zulüm oldu! Millet neden bu kadar abarttı ben anlamadım. Eminim Müslüm Baba da izleseydi benimle aynı fikirde olurdu."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >