Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'dan şiddet iddialarına cevap

Müslüm Gürses.
Müslüm Gürses.

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur katıldığı bir TV programında evliyken Müslüm Gürses'ten şiddet gördüğü iddialarına ilişkin konuştu. Nur "Müslüm Gürses bir tokat atmış, iki tokat atmış. Bana ne olacak? Hiç önemi bile yok." ifadelerini kullandı.

2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur katıldığı bir programda eşinden şiddet gördüğüne dair iddialara cevap veren Muhterem Nur, evliliği hakkında şunları söyledi:

  • "Her kafadan bir ses çıkıyor. Elbette karı-koca arasında oluyor. İlk zamanlar olmadı mı, oldu. Ama onu idare edecek kişi bendim. Her şeyine tahammüllü ettim. O bana karşı değişik tavır takındığı zaman susmasını bildim. Bir tokat atmış, iki tokat atmış... Bana ne olacak? Hiç önemi bile yok.Ben 5 dakika sonra 'Müslüm'cüğüm ben sana bir çay yapayım mı?' dediğimde 'hadi hayatım yap içelim' diyordu."
Müslüm Gürses ve Eşi Muhterem Nur.
Müslüm Gürses ve Eşi Muhterem Nur.

''Keşke sağ olsaydı da başka kadına gitseydi''

Müslüm Gürses'in vefatından sonra 'Keşke sağ olsaydı da başka bir kadına gitseydi' diyen Muhterem bu konuya da açıklık getirerek sözlerine şöyle devam etti: "Evet, ben böyle bir açıklama yaptım. Çünkü sağ olsaydı hayatını yaşayacaktı. Belki söylediklerim çok acı olabilir ama ayrılan insanlar deli gibi severken birbirilerini unutabiliyorlar. Mühim olan şey hayatta olmasıydı, bu kadar insan onu seviyor. Ben gideceğim diye evin bütün radyatörlerini değiştirdim, bakımını yaptım.

Müslüm Gürses'in bal mumu heykelini gören Muhterem Nur gözyaşlarını tutamadı.
Müslüm Gürses'in bal mumu heykelini gören Muhterem Nur gözyaşlarını tutamadı.

''Eğer senden önce ölürsem bir kadın al''

Müslüm Gürses ve Eşi Muhterem Nur.
Müslüm Gürses ve Eşi Muhterem Nur.

Onu bir gün karşıma aldım, 'Müslüm'cüğüm, bak ben rahatsızım aniden gidebilirim ama haftasına sen bir kadın al, iyi veya kötü evlen' dedim. Bana 'sen deli misin böyle şeyler düşünüyorsun? Niye sen öleceksin, düşmanlar ölsün' dedi.Ben yine de ona 'bana hakkını helal et, çok hakkın geçti' dedim. 'Helal olsun da neden sen öleceksin, sen öleceğine ben öleyim' dedi."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >